Garip bir hesap

Patidostu

Çok pati az insan çok huzur
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2017
7.441
13.762
248
Bir önceki konumda erkek arkadaşımın evi taşırken özel eşyalarımı gördüğünü söylemiştim. Az önce sosyal medyadan bir mesaj geldi. Sevgilimin adı Ahmet olsun , soyadı kara olsun mesleği de asker olsun. Ahmet Polis (kara) diye biri mesaj attı. Meslek yanlış yazılmış. Profilinde ve kapak fotoğrafında göğüs ve karın fotoğrafları var. Herhangi bir bilgi yok. Erkek arkadaşımın fiziğine benzettim fotoğrafları. Hiç çıplak görmedim ama tüylerini aldığından bahsetmişti ve vücudu da gayet fit. Şimdi iki seçenek var ya erkek arkadaşımın garip bir fantazisi var bana böyle bir hesaptan mesaj atarak kendini tahrik ediyor. Ya da bu arkadaş bana yalan söylüyor geçmişinden birileri var bu şekilde cinsel iletişimi olduğu o bana mesaj attı. Ama ikinci ihtimal çok saçma geldi. Velev ki öyle bir kız var beni nereden tanıyacak 🤷 Benim Facebook hesabımı nasıl bulacak. Eee benimde gecmisimde de böyle bir şey yapabilecek biri yok. İşin içinden çıkamadım

Size kafayı takmış olan ve ilişkinizi bilen biri olmasın?

Cok piskopat kadinlar var. Sosyal medyada konuşmuştur. Kiz da ipuclariyla sana ulaşmıştır. Boyle cikmazsa adim nickim değil.

at kendisine bu sen misin de 😅
Attım hesabı haberin olsun bak böyle bir şey var diye fotoğraflar bana ait değil dedi.
Size kafayı takmış olan ve ilişkinizi bilen biri olmasın?
Yani hiç bana kafayı takmış olan biri yok. Olsa bile ilişkimizi nereden bilecek ki yani beraber çok vakit geçirdik,çok yere gittik ama Elele kolkola değil

Eğer erkek arkadaşınızsa(fotoğraflar benziyor demişsiniz)karanlık biri gibi geldi.O iç çamaşırlarını gördükten sonra böyle bir hesap açıp,size yazmış olabilir mi?Yada bir arkadaşına anlattıysa o böyle bir şey yaptıysa?Sorsanız kendisine.

Attım hesabı haberin olsun bak böyle bir şey var diye fotoğraflar bana ait değil dedi.

Yani hiç bana kafayı takmış olan biri yok. Olsa bile ilişkimizi nereden bilecek ki yani beraber çok vakit geçirdik,çok yere gittik ama Elele kolkola değil
Fotoğraftaki kişi kendisimiymiş?

Soyadı da yazıyor mu? Yani bana da instadan mesaj geliyor açıp bakmıyorum bile, tesadüf de olabilir.
Instagram olsa belki Facebooktan. Bir de benzer meslek soyismi de yazıyor.
Hayırdır kim bu, ver bakayım öğreneyim demedi mi??
Zaten yanımda değil şu an söyledim böyle böyle biri Mesaj attı diye kim bilmiyorum konuş istersen dedi. Bu hareketine daha da şaşırdım.
Eğer erkek arkadaşınızsa(fotoğraflar benziyor demişsiniz)karanlık biri gibi geldi.O iç çamaşırlarını gördükten sonra böyle bir hesap açıp,size yazmış olabilir mi?Yada bir arkadaşına anlattıysa o böyle bir şey yaptıysa?Sorsanız kendisine.
Fotoğraflar bana ait değil dedi sordum. Arkadaşına anlattiysa da bana söylemez herhalde

Back
X