Hiç yoktan değil, senin gereksiz triplerin, gereksiz kavgaların, karşıdakini düşünmeden ilgi beklentin, vs için bir ilişki bitiyor.hiç yoktan bir ilişki bitiyor
O senin değişebileceğinden bağımsız olarak dönmeli sana. Bu yüzden sessiz kalmalısın. Dönmezse bu süreçte acın hafifler. Ama dönerse bu karar tamamen onun kendi kararı olmalı.Cevaplar için teşekkürler çok haklısınız ama hata yaptığının farkına varmamak işte, sanırım yapabileceğim sessiz kalmak değişebileceğimi özverili olabileceğimi bir bilse..
Aynen öyle.herkes hayatında huzur ister, huzursuzluk gereksiz tripler surat asmacalar insanı en çok yoran şey, kim olursa olsun ve ne kadar severse sevsin insan yorulur vazgeçer...
O hiç yoktan değildir. Senin ona ilgi göstermen, kapısında yatman birşeyi değiştirmeyecek. Şimdi sen de ona aynısını yapıyorsun. Onun için bir daha mesaj atma ilesitim kurmak yok. Eğlenmene gezmene bakÖncelikler merhabalar herkese, Allah başka dert vermesin genelde ilişki sorunları için konu açıyorum buraya kızlar bir akıl verirsiniz belki çünkü işin içinden çıkamadım. Biraz uzun olacak ama: 7 aydır güzel giden bir ilişkim vardı, küçük bir ilçede yaşıyoruz evlilik niyetiyle başladı kendisi çok hoşlanmış benden. Herşey iyi gidiyordu kıskançlık yok, triplerimi alttan alıyordu ben tam yengeç burcuyum ilgiyi hatırlanmayı severim kendisi de tam ikizler o da elinden geldiğince gösteriyordu. Yüzük alma aşamasındaydı hatta ama son günlerde tartışma sıklığımız arttı işte neden buluşmuyoruz neden yazmıyorsun gibisinden biraz hata yapıp kendisini hayatımın merkezine koymuştum. Sevgisinden çok eminim çok güzel seviyordu bir gün yine kavga ettik ama asla hakaret kötü söz yok ben yoruldum artık, sen istediğin olmayınca trip atıyorsun ben kavga etmekten cidden yoruldum dedi ve bildiğin depresyona girdi. Kavgadan hayatı boyunca kaçmış bir travması var tam anlatmıyor her neyse biz ara verelim dedik sonra bir araya gelince hala düzelememiş ben yapamıycam şu an bi ilişki dedi, ailesiyle tanışmıştım o da benimkilerle herşey çok iyiydi ailesini karşısına almış olmayacak bu ilişki diyerek hiç mi sevmedin insan çabalar deyince çok sevdim ama yoruldum kendime hayrım yok benim dedi ve bitirdik. Onun kötü olduğunu biliyorum ama bu süreçte beni yanında istemiyor ben de unutamıyorum zaman vereyim dedim ama ne yapmam gerekiyor cidden bilmiyorum hiç yoktan bir ilişki bitiyor yapabileceğim bişey var mı lütfen bir fikir verin bu arada ben hatalarımı biliyorum asla tekrarlanmayacağını da biliyorum sadece geç farkettim,şimdiden yazdıklarınız için teşekkürler :)
Demekki adam.olmayacagini anlamış.. trip trip trip bıkmış önceden olsa belki düzelirdi ama bence o bitirmiş kararını vermiş.. Sende yoluna bak artıkÖncelikler merhabalar herkese, Allah başka dert vermesin genelde ilişki sorunları için konu açıyorum buraya kızlar bir akıl verirsiniz belki çünkü işin içinden çıkamadım. Biraz uzun olacak ama: 7 aydır güzel giden bir ilişkim vardı, küçük bir ilçede yaşıyoruz evlilik niyetiyle başladı kendisi çok hoşlanmış benden. Herşey iyi gidiyordu kıskançlık yok, triplerimi alttan alıyordu ben tam yengeç burcuyum ilgiyi hatırlanmayı severim kendisi de tam ikizler o da elinden geldiğince gösteriyordu. Yüzük alma aşamasındaydı hatta ama son günlerde tartışma sıklığımız arttı işte neden buluşmuyoruz neden yazmıyorsun gibisinden biraz hata yapıp kendisini hayatımın merkezine koymuştum. Sevgisinden çok eminim çok güzel seviyordu bir gün yine kavga ettik ama asla hakaret kötü söz yok ben yoruldum artık, sen istediğin olmayınca trip atıyorsun ben kavga etmekten cidden yoruldum dedi ve bildiğin depresyona girdi. Kavgadan hayatı boyunca kaçmış bir travması var tam anlatmıyor her neyse biz ara verelim dedik sonra bir araya gelince hala düzelememiş ben yapamıycam şu an bi ilişki dedi, ailesiyle tanışmıştım o da benimkilerle herşey çok iyiydi ailesini karşısına almış olmayacak bu ilişki diyerek hiç mi sevmedin insan çabalar deyince çok sevdim ama yoruldum kendime hayrım yok benim dedi ve bitirdik. Onun kötü olduğunu biliyorum ama bu süreçte beni yanında istemiyor ben de unutamıyorum zaman vereyim dedim ama ne yapmam gerekiyor cidden bilmiyorum hiç yoktan bir ilişki bitiyor yapabileceğim bişey var mı lütfen bir fikir verin bu arada ben hatalarımı biliyorum asla tekrarlanmayacağını da biliyorum sadece geç farkettim,şimdiden yazdıklarınız için teşekkürler :)
Cevaplar için teşekkürler çok haklısınız ama hata yaptığının farkına varmamak işte, sanırım yapabileceğim sessiz kalmak değişebileceğimi özverili olabileceğimi bir bilse..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?