- 23 Şubat 2015
- 999
- 389
- 103
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Bunun içinde konu açmassınız ama artık yaKizlar ya sizce abartıyormuyum bilmiyorum.
Eşim dışarı cikicağimiz zaman ya dışarda tuvaletim gelirse diye son dk hep tuvalete giriyor ve dakikalarca bekletiyor.
İstisnasız her dışarı çıkacağımız vakitte son dk ay tuvaletim gelirse diyor.
Yada ayyy bastırdı diyor .
Dakikalarca bekletiyor.
Söyleyince de ne var bunda diye birde üste çıkıyor.
Karışma diyorum kendi kendime ama napayım sinir oluyorum misafir var mesela dışarı cikizaz herkes hazır oturmuş onu bekliyoruz .
Bunu nasıl asabiliriz.yada bu psikolojik bir sorun mu
Hemen randevu alŞimdi gece gece benim psikolojik sorunum mu var diye,oturdum düşünüyorummutlu musunuz
Anksiyetem yukseliyorHemen randevu al
Sizin caniniz sıkılmış belli şuan bunun icinde konumu acilirKizlar ya sizce abartıyormuyum bilmiyorum.
Eşim dışarı cikicağimiz zaman ya dışarda tuvaletim gelirse diye son dk hep tuvalete giriyor ve dakikalarca bekletiyor.
Dakikalarca bekletiyor.
Karışma diyorum kendi kendime ama napayım sinir oluyorum misafir var mesela dışarı cikizaz herkes hazır oturmuş onu bekliyoruz .
Şu kısım da bir garip.ay tuvaletim gelirse diyor.
15. Yıldan sesleniyorum, aşılmıyor alışılıyor. Muhtemelen travması var. Destek almayı deneyin isterseniz ama adamı darlamayın. Bu tip şeylerin bilinç altından atılması çok zor.Kizlar ya sizce abartıyormuyum bilmiyorum.
Dakikalarca bekletiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?