- 29 Nisan 2010
- 3.711
- 3.290
- 698
- Konu Sahibi Kirpapatyam46
-
Allah başka dert vermesinKizlar ya sizce abartıyormuyum bilmiyorum.
Eşim dışarı cikicağimiz zaman ya dışarda tuvaletim gelirse diye son dk hep tuvalete giriyor ve dakikalarca bekletiyor.
İstisnasız her dışarı çıkacağımız vakitte son dk ay tuvaletim gelirse diyor.
Yada ayyy bastırdı diyor .
Dakikalarca bekletiyor.
Söyleyince de ne var bunda diye birde üste çıkıyor.
Karışma diyorum kendi kendime ama napayım sinir oluyorum misafir var mesela dışarı cikizaz herkes hazır oturmuş onu bekliyoruz .
Bunu nasıl asabiliriz.yada bu psikolojik bir sorun mu
ÇödürüpHepimiz hastayız,hepimiz çişli.
Düşünsenize otobüs bekle gideceğin yere git nekadar sürüyor bir hesaplayın .yolda sıkışırsak şöförr dur kenara çödürüp gelicem mi diyeceğiz.
Lütfen çişimizde ruhsal hastalık olmasın
Oyle olsa altinazcqr yani tutamazHuzursuz bağırsak sendromu olabilir mi?
Anasindan kalma cocukluk aliskanlklariKizlar ya sizce abartıyormuyum bilmiyorum.
Eşim dışarı cikicağimiz zaman ya dışarda tuvaletim gelirse diye son dk hep tuvalete giriyor ve dakikalarca bekletiyor.
Dakikalarca bekletiyor.
Karışma diyorum kendi kendime ama napayım sinir oluyorum misafir var mesela dışarı cikizaz herkes hazır oturmuş onu bekliyoruz .
Bu da birşey mi? Ben ve eşim her dışarı çıkacağımızda kızımızı dakikalarca kapının önünde bekliyoruz, minik hanım da tuvalette bir yandan okuma alıştırmaları yaparken bir yandan tuvaletini yapıyor... Bazı insanlar hem yavaş hem de dlsin dakikaya bırakıyor bu tür meseleleri maalesef. Bence çıkmadan siz eşinize erken bir uyarı yapın en iyisiKizlar ya sizce abartıyormuyum bilmiyorum.
Dakikalarca bekletiyor.
Koskoca adamın çişini de yönetmeyin lütfen ya. Mahcup olur, üzülür yazık.keyif olsun veya gıcıklık olsun diye yapmiyordur bunu herhalde.Kizlar ya sizce abartıyormuyum bilmiyorum.
Dakikalarca bekletiyor.
Oyle olsa altinazcqr yani tutamaz
Olsun b.k atayim izi kalsin bxbnxbxKoca adam niye zıçsın kız.
Benim eşim uçağa bindiğinde, toplantısı olduğunda, önemli görüşmesi olduğunda falan tuvaletten çıkamıyordu. Doktora gitti. Probiyotik kullanıyor. Bayağı rahatladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?