• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

garip duygular :s yeni umutlar..

PessiMisst.91

ÜniversiteLi
Kayıtlı Üye
20 Mart 2009
1.904
0
116
34
İstanbul
merhaba arkadaşlar

bu aralar çok garip duygulardayım hiç bişey olmadığı halde aklımdan biri çıkmıyo o kişide bizim okuldan bu aralar hergün msn den konuşuyoruz girer girmez yazıyo =)) ama önceden böyle değildik vardı msn de konuşmuyoduk pek face'de videolarımıza vb. şeylere yorum filan yapıyoduk bayaa.. öyle işte ama hiç özel konulara girmedik hiç sormadı çıktığın var mı fln diye sormadı hiç .. ama neden böyle hergün yazıyo bi anlam veremedim tanımak mı istiyodur sizce .. ?

ama onunla konuştuğumda zaman nasıl geçiyo anlamıyorum =)aynı şeylerden zevk alıyoruz filan... napayım ben peki bi erkek senden hoşlanıyosa eger sana karşı nasıl davraanır..

Son düzenleyen: Moderatör:
sorun bi erkek hoslanıyosa nasıl davranır ise
seninle ilgilenir
hakkında cok sey ögrenmek ister
e haliyle sorular sorar ( özel hayatınla ilgili v.s )
napıcagın konusunda da konusmaya devam et
ilgisi varsa sana zaten teklif falan eder heralde (:

Peki yüz yüze uzun uzun konuşabiliyor musunuz msndeki gibi? Eğer konuşmuyorsanız bir problem var demektir.

ilgisi ve hoşlantısı olmasa bile birbirinizlee samimi konuşmanız ve vakit harcamanız ister istemez birbirleriniz arasında bi elektriklenmee olur ... sanırımm size zaman gerekicek.. belli bi muhabbetten sonra özelinede girecektir opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
cnm sadece msnde mi konuşuyorsunuz okulda falan konuşmuyormusunuz hiç.
bence seni tanımaya çalışıyordur hiç kimse hoşlanmadığı bir insanla uzun süre msnde bile olsa konuşmaz çünkü

Belki öylesine yazıyordur.Ondan bir adım görmeden umutlanma .

Üzülen sen olursun.

Elektiriklenme olduysa onda,sana bunu en kısa zamanda söyler zaten..

Okulda yanına gelip konuşmuyorsa bir şey çıkmaz bu işten pek. Görüyorum da görmemezlikten geliyorum ne demektir yau. :bbo: Madem görmezden geleceksin msnde de konuşma. Sanal işlerden hayır gelmez.:umursamaz:

ya ben hiç böyle olmazdım bu bi başka konuşuyo benimle küçüklük anılarını anlatıyo filan çok eğleniyoruz off aklımda hiç bişey yokken ona karşı bişeyler oluşmaya başladı ne yapıcam ben bilmiyorumm..

Çok eğleniyor olabilirsiniz ama hemen ümitlenme ki sonra üzülme. Bu ille de senden çok hoşlandığı anlamına gelmez. Biraz zaman geçsin o zaman çıkar meydana. Ama hazır ol galiba aşık oluyorsun. Gerçi yarın soğuyabilirsin de belli olmaz. Neyse ben kafa karıştırmiim bikaç güne kadar mesele belli olacaktır eminim ki.yerimseniben

ümitlenmemeye çalışıyorum ama hep aklıma gelmeyi başarıyo ya ben napim.. neyse zamana bırakıyorum bakalım neler olacak.. teşekkürler arkadaşlar a.s.

Back
X