hayatım çoğumuz Bu süreçleri yaşadık. iyi ki de yaşıyoruz çünkü Bu tecrüBeler Bizi çook güzel pişiriyor inan Bana. düşe kalka daha sağlam ilişkiler yaşıyoruz. Bu dönemlerde sık sık arkadaşlarınla vakit geçir. Ben o sayede çok daha kolay atlattım ayrılık sürecini. her gün arkadaşlarımla gezdik, eğlendik, ilişkim varken yapamadiğim Bi çok şeyi yapmak Bana ayrı Bi mutluluk veriyodu =) Giymeme Bi türlü izin vermediği kıyafetlerimi giyiyor, kız arkadaşlarımla Bara gidiyor saatlerce oynayıp Bi türlü yapamadiğim aslında çoook özlediğim şeyleri yapıyordum.. Başkasından Hoşlanmaya Başladım, ama Bu duygular gerçek değildi, aşık olmak istiyodum deli giBi. ama o sadece Bianda hayatımızda oluşan koca Boşluktan oluşan yalancı Bi his. ama gene de en çok neyi fark ettim Biliyo musun canım, kendimi çoook özlemişim.. ohh Be dedim.. kendimle BaşBaşayım.. hasret kalmışım.. Bi anda kuş GiBi oldum.. yalnızdım artık ve olaBildiğince özgür.. nerdesin diyen yok, nerde kaldın diyen yok, kıyafetlerime karışan yok, erkeklerle konuşma diye dırdır yapan yok.. msnime face me istediğimi ekliyor istediğim arkadaşımla konuşuyordum.. ohh Be dedim hayat Budur =) ama çok uzun sürmedi Bu özgürlük 3 ay sonra Başkası girdi hayatıma, 1,5 sene olacak BeraBeriz, düşünüyorum da, daha sağlam daha sağlıklı Bi ilişki yaşıyosam Bu yaşadıklarımın çook Büyük payı var.. Bu ayrılık döneminde Ben Büyüdüm galiBa..