Garip duygular :(

lay_lay_lom

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Nisan 2010
62
0
36
Ayrilali 3 hafta oldu, ilk haftalari pek bsy anlamadim ayriliktan.. Ama artik yavas yavas koymaya baslio :( Bi yandan bi gun oluo deli gibi ozluorum herseyi birakip yaptigi butun seylere ragmen dön diyesim gelio, bi yandan nefret ediorum birdaha olamayacagini biliorum ki olmasinida istemiorum zaten ! Ve en garip olanda, yeniden asik olmak istiorum sanki.. Birine sarilmayi, sicakligini hissetmeyi ozluorumm.. Ne tuhaf duygular bunlar anlayamiorumm... Nolur cabuk gecsin, neler yapmam lazim atlatmak icinn.. Yoksa benmi anormalim :(

anormal degılsın canım tabııkıde...normal olan bu..ama bu duygularla baska ınsanları sokma hayatına o zaman cok buyuk bır hata yapmıs olursun(bu hatayı yapmıs bırı olarak konusuyorum) o senı daha cok yıpratır..suan bosluktasın sadece o boslugu da olabıldıgınce arkadaslarınla doldurmaya calıs..
ayrıca emın ol gecıyor :)

Şimdik böyle karışık duygularda olman ve kindini boşlukta hissetmen gayet normal canım ama sırf bu yüzden de sevmediğin biriyle çıkma derim. ıkiniz de üzülebilirsiniz yoksa.Kafanı dağıtmana yardımcı olabilecek aktivitelerde bulun: ne bilim kitap oku, gez toz, pc oyunu oynamak da işe yarayabilir ya da hobilerin varsa onlarla meşgul ol. Buna benzer şeyle, ama unutma ki en iyi ilacı zamandır... Zamana bırak bazı şeyleri... opuyorumnanaktan

yok anormal değilsin
sadece zamana ihtiyacın var o kadar
zamanı gelince geçecek
emek verilmiş bi ilişkinin sonun da ayrılık olunca insan öyle rahat bi psikolojiyle gezemez ne yazık ki
dediğim gibi zamanla geçer:teselli:

canım arkadaşım inşallah kısa zamanda kendini toparlarsın...:Saruboceq:
unutmaki Öldürmeyen acı güçlendirir insanı...
biliyorum ki bizler (K.K KADINLARI) çok güçlüyüz çünkü kocaman sevgi dolu bir aileyiz....
olumunekankayizsmile

çok normal canım, bir taraftan canın yanıyor görmek istemiyorsun dönmesini istemiyorsun, bir yandan da alışkanlıklar var, hayatında bi boşluk oldu ve bunu hissetmeye başlıyorsun.. zaten bence ayrılıklarda en ç.ok alışkanlıklar koyuyor adama, alışkanlıklar boşluk hissi veriyor .. inş en kısa sürede toparlarsın canım.. bildiğim birşey varsa emin ol geçiyor.. zaman çok sihirli bir kavram ;)

Cok saolun arkadaslar.. Bende biliorum ki gececek, ve umuyorum en kisa zamanda atlatacagim.. Ve hayatima yeni birini sokmak gibi bi niyetim yok asla, cunki o hatayi gecmislerde bende yaptim ve yararindan cok zarari oldugunu biliorum.. Bizim iliskimiz zaten cok yiprandigi icin ayriliklara aliskinim ve cokta koymadi aslinda, ama 3 senenin aliskanliklari var yasanmisliklar var onlarla basa cikmakta zorlaniorum sadece...

ee tabii alışkanlıklar daha çok zorluyor zaten..
ne zaman elin telefona gidecek olursa arkadasinı ara :) ben öyle yapmıştım :) arkadasıma musallat olmuştum :) sagolsun o da herseyime katlanmıştı..bu donemde arkadas çok önemli..

çoook normal:) baskasıyla bir ilişkiye baslasan bile gecmez.. gecmesi için bellı bir süre gecicek sonra yenıden seveceksin anca o zaman:) şimdilik arkadaslarınla vakit gecir yenı uğraslar edin derm ben:)

hayatım çoğumuz Bu süreçleri yaşadık. iyi ki de yaşıyoruz çünkü Bu tecrüBeler Bizi çook güzel pişiriyor inan Bana. düşe kalka daha sağlam ilişkiler yaşıyoruz. Bu dönemlerde sık sık arkadaşlarınla vakit geçir. Ben o sayede çok daha kolay atlattım ayrılık sürecini. her gün arkadaşlarımla gezdik, eğlendik, ilişkim varken yapamadiğim Bi çok şeyi yapmak Bana ayrı Bi mutluluk veriyodu =) Giymeme Bi türlü izin vermediği kıyafetlerimi giyiyor, kız arkadaşlarımla Bara gidiyor saatlerce oynayıp Bi türlü yapamadiğim aslında çoook özlediğim şeyleri yapıyordum.. Başkasından Hoşlanmaya Başladım, ama Bu duygular gerçek değildi, aşık olmak istiyodum deli giBi. ama o sadece Bianda hayatımızda oluşan koca Boşluktan oluşan yalancı Bi his. ama gene de en çok neyi fark ettim Biliyo musun canım, kendimi çoook özlemişim.. ohh Be dedim.. kendimle BaşBaşayım.. hasret kalmışım.. Bi anda kuş GiBi oldum.. yalnızdım artık ve olaBildiğince özgür.. nerdesin diyen yok, nerde kaldın diyen yok, kıyafetlerime karışan yok, erkeklerle konuşma diye dırdır yapan yok.. msnime face me istediğimi ekliyor istediğim arkadaşımla konuşuyordum.. ohh Be dedim hayat Budur =) ama çok uzun sürmedi Bu özgürlük 3 ay sonra Başkası girdi hayatıma, 1,5 sene olacak BeraBeriz, düşünüyorum da, daha sağlam daha sağlıklı Bi ilişki yaşıyosam Bu yaşadıklarımın çook Büyük payı var.. Bu ayrılık döneminde Ben Büyüdüm galiBa..

Back
X