Garip Geldi Bu Söz Bana...

Nicedays'in gunlugune hosgeldiniz:)))) Sen burayi gunluk olarak kullaniyorsun sanirim.

Merhaba,yine ben:)Birilerine danışmak,kafama takılanları sorma ihtiyacı duyarak çok konu açıyorum.Farkındayım bunun.Ama buradaki bazı kişilerin fikirleri gerçekten çok isabetli.
Neyse uzatmadan konuya gireyim.Erkek arkadaşımla konuşurken konu ihanete geldi. O da bana şöyle dedi:"Ayrı şehirlerdeyiz ;sen istediğini yapabilirsin,istediğinle beraber olabilirsin ama sonuçlarına katlanırsın."dedi.Yani ne demek şimdi bu?Bir insan kız arkadaşına böyle bir söz söyler mi? Ve sonuçlarına katlanırsın derken sesi sertti. Şiddet eğilimli biri mi acaba? Yani diyelim ki ihanet ettim(ki asla öyle bir şey yapmam)ne yapacak ki bana?Sonuçlarına katlanırsın ne demek?

Sorularinizin gariplestiginin farkinda misiniz?

Nicedays'in gunlugune hosgeldiniz:)))) Sen burayi gunluk olarak kullaniyorsun sanirim.
Ne alakası var,benden daha çok konu açan insanlar var buraya.Benim çok konu açmamın da size bir zararı dokunmuyor ayrıca.

Tamam da bunları ben söylemiyorum ki,bana söylenilen bir sözün ne anlama geldiğini merak ediyorum ve fikir almak istiyorum.

Iyi de adam agzini acsa buraya konu oluyor. Bu derece mi bu adamin soylediklerini anlamiyorsunuz? Enteresan yani.

Yine mi sonuçlarına katlanma tehditleri
Ne yediriyorlar bunlara da böyle oluyor bunlar acaba?
Saçma sapan ergensi haller, tripler,
Kim kiminle neden bir şey yapıyor?
Bu sadakat denen şey niye bu kadar tehdit ile sağlanıyor?
Acaba bu kişiler bu işleri kendinden mi biliyor?
Ben yaparım bilmezsin, sen yaparsan bilirim demek mi ki bu ?
Evet herkes dalgaya almış.Yorumunuz için teşekkürler.İşte ben de böyle düşünüyorum.Tehditle sadakat olmaz,olamaz.

Yavrucum sen her konu açışında içim cız ediyor. Sınava ne kaldı şurada otur dersine çalış. Ay bu gençler beni üzüntüden öldürecek :(

Merhaba,yine ben:)Birilerine danışmak,kafama takılanları sorma ihtiyacı duyarak çok konu açıyorum.Farkındayım bunun.Ama buradaki bazı kişilerin fikirleri gerçekten çok isabetli.
Neyse uzatmadan konuya gireyim.Erkek arkadaşımla konuşurken konu ihanete geldi. O da bana şöyle dedi:"Ayrı şehirlerdeyiz ;sen istediğini yapabilirsin,istediğinle beraber olabilirsin ama sonuçlarına katlanırsın."dedi.Yani ne demek şimdi bu?Bir insan kız arkadaşına böyle bir söz söyler mi? Ve sonuçlarına katlanırsın derken sesi sertti. Şiddet eğilimli biri mi acaba? Yani diyelim ki ihanet ettim(ki asla öyle bir şey yapmam)ne yapacak ki bana?Sonuçlarına katlanırsın ne demek?
Tehdit etmis resmen gözunu korkutmaya calismis ama böyle konusan adamlar genelde kendileri bu haltı yer benden soylemesi

Back
X