Garip hayat

XxSulex

Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2017
186
140
18
46
Benim sihirli bir değneğe ihtiyacım var... Çok boktan bir hayatim var .Bomboş asalak gibi hergün birbirinin aynisı ve neyaparsam yapayım hala bir baltaya sap olamadım elim kolum bağlı gibi feciiiii isyanlardayımm mucize olsun

Ara sıra çıktığım seyahatler dışında benimde hayatım hep aynı. Hep bi boşluk hissi içimde.
Günümüz insanının temel sorunu bu.

Bence sizin az motivasyona ihtiyacınız var hayatınızı güzelleştirmek sizin elinizde kızlar hemn kendinizi salmayin sihirli deyneginz kendiniz olun pozitif düşünün pozitif olsun çok şükür çok dua işin sırrı burda ♡

Hergün birbirinin aynisi neyaparsam neye çabalarsam sonuna gelince bişekilde başa dönüyor hiç bir işim rast gitmiyor

Pozitif düşünmek kuantum valla birçok şeyi denedim günün sonu boşluk hiçlikkk

Aa banada lazim.niye lazim bilmiyorum ama kullanirim ben onu ya bulurum biseyer.daha cok tatil daha cok ulke gormek lazim.hop orada hop burada olurdum mis gibi

Sürekli birşeyleri düzeltmekten anne değilken yada baba değilken anne gibi baba gibi davranmaktan anne ve babanın arasında kalmaktan yıllardır tartişmasinlar diye uğraşip kendimi boşvermekten arkadaş biri uyuyor diğeri uyaniyor biri doyuyor diğeri acıkiyor birinin sevdiğini biri sevmiyor biri gulunce diğeri ağliyor ben böyle zıt bir çift daha görmedim. Onlari düzelteceğim diyede kendime hiç vakit ayiramiyorum kendimi acayip yaşlanmis ve çaresiz hissediyorum işin özü bu

Belki de ruhunuzu tatmin edecek şeylere ihtiyacınız vardır. Fiziksel uğraşılar sadece bedenimizi tatmin ediyor. Uzun yürüyüşler yapabilirsiniz böylece kendiniz için vakit ayırmış olursunuz.

Sürekli birşeyleri düzeltmekten anne değilken yada baba değilken anne gibi baba gibi davranmaktan anne ve babanın arasında kalmaktan yıllardır tartişmasinlar diye uğraşip kendimi boşvermekten arkadaş biri uyuyor diğeri uyaniyor biri doyuyor diğeri acıkiyor birinin sevdiğini biri sevmiyor biri gulunce diğeri ağliyor ben böyle zıt bir çift daha görmedim. Onlari düzelteceğim diyede kendime hiç vakit ayiramiyorum kendimi acayip yaşlanmis ve çaresiz hissediyorum işin özü bu
Niye düzeltmeye çalışıyorsunuz ki ?
Hayatlarından memnun olmasalar bu zamana kadar beraber olmazlardı dimi ;)

Evlenmekmi yok ben almayımmmm fersah fersah kaçıyorum bide o var tabi kaç yaşina geldin evlenmedin evlen evlen bak şurda şunun oğlu varmiş bi taniş işide iymiş hay zıkkimin kökü benden bi uzak olun

Ma aile çok menmunuz hayatımızdan tartişma sesi beni yordu valla turşucular vardiya öyle olduk turşu sirkeylemi kurulur limonlami

ben mutfağa gidince bile tartışma başliyor benim görevim hakemlik arabuluculuk galiba dünyaya bu yüzden gönderildim şeytan bazen topla bavulu çek git diyor sonra gece vicdanim birsürü şey söylüyor

Back
X