cevabı söylerseniz ben de neden farkedip etmeyeceğini söylerimmmmm
Gecenlerde de mesaj atmistiniz sanki degil mi? Oyle hatirladim yanlis hatirliyorsam kusura bakmayin. O zaman sanki mesaji cok uzatmamisti, rica ederim vs demişti
Eğer böyleyse bence bir daha aramayın ama illa arıcam diyorsanız içinizde kalmasın
bu konuyu acmistiniz. soyleyebilecegimiz her seyi soyledik. ya yemek ismarla ya kucuk bir kupa bardak hediye al dedik.. ilgisi yoksa arkadasca bir tesekkur olarak kalir. daha ne diyelim..
on kere dusunup on kere konu acacaginiza harekete gecseniz bir sonuc almistiniz belki de :)haklisiniz evet soylenmisti bunlar da iste bi de bana sorun :)) yapım bi tuhaf sanırım:))
“Dahi anlamındaki de” “ikimiz” gövdesine yapışık görünüyor doktor hanım, ameliyat mi önerirsiniz?ikimizde doktoruz
“Dahi anlamındaki de” “ikimiz” gövdesine yapışık görünüyor doktor hanım, ameliyat mi önerirsiniz?
Belki o mesaj üzerinden aramak yerine mesaj atmak daha iyi olabilir. Çok alışık olmadığım biri arasa heyecanlanabilirim mesela daha resmi kısa geçebilir. Muhtemelen ilginizi anlar artık aldığınız yanıta göre yol çizersiniz.yok yok ben hic mesaj atmadim mesaji o atti. Evet uzatmadi ben uzatmasini bekledim.
on kere dusunup on kere konu acacaginiza harekete gecseniz bir sonuc almistiniz belki de :)
Belki o mesaj üzerinden aramak yerine mesaj atmak daha iyi olabilir. Çok alışık olmadığım biri arasa heyecanlanabilirim mesela daha resmi kısa geçebilir. Muhtemelen ilginizi anlar artık aldığınız yanıta göre yol çizersiniz.
Belki o mesaj üzerinden aramak yerine mesaj atmak daha iyi olabilir. Çok alışık olmadığım biri arasa heyecanlanabilirim mesela daha resmi kısa geçebilir. Muhtemelen ilginizi anlar artık aldığınız yanıta göre yol çizersiniz.
Bazen erkeklere seninle ilgileniyorum mesajı vermek gerilebiliyor ama yine de dozunda olmalı sanki. Hani bi de hediye alıp teşekkür edecekseniz de bu kadar teşekküre de gerek var mı? Bilemiyorum sakin olun derim:)
Bence ilgisi yok. İlgisi olan adam hele ki hastalık söz konusuysa Mutlaka kendiliğinden kontrol ederdi iyi misin diye. Kör istemiş bir göz ALLAH verdi iki göz diye erkekler kaçırmaz böyle şeyleri. Eğer hastalığın yeniyse biraz daha bekle, geçmiş olsun bu arada.
Onu zaten düşünüyorumSiz de doktormuşsunuz her hastalığına yardımcı olduğunuz biri sizi teşekkür için arasa saçma karşılamaz mısınız ?
Hem ben olsam o neden nasılsın diye aramadı diye düşünürdüm .
cevabı söylerseniz ben de neden farkedip etmeyeceğini söylerimmmmm
Bekleyin demeye geldim. Teşekkürü yüz yüze edersiniz. ve gayet de uygun bir teşekkür şekli olur. Kovalamasına fırsat verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?