• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip kacar mi ?

Gecenlerde de mesaj atmistiniz sanki degil mi? Oyle hatirladim yanlis hatirliyorsam kusura bakmayin. O zaman sanki mesaji cok uzatmamisti, rica ederim vs demişti
Eğer böyleyse bence bir daha aramayın ama illa arıcam diyorsanız içinizde kalmasın ☺️

yok yok ben hic mesaj atmadim mesaji o atti. Evet uzatmadi ben uzatmasini bekledim.

bu konuyu acmistiniz. soyleyebilecegimiz her seyi soyledik. ya yemek ismarla ya kucuk bir kupa bardak hediye al dedik.. ilgisi yoksa arkadasca bir tesekkur olarak kalir. daha ne diyelim..

haklisiniz evet soylenmisti bunlar da iste bi de bana sorun :)) yapım bi tuhaf sanırım:))

yok yok ben hic mesaj atmadim mesaji o atti. Evet uzatmadi ben uzatmasini bekledim.
Belki o mesaj üzerinden aramak yerine mesaj atmak daha iyi olabilir. Çok alışık olmadığım biri arasa heyecanlanabilirim mesela daha resmi kısa geçebilir. Muhtemelen ilginizi anlar artık aldığınız yanıta göre yol çizersiniz.
Bazen erkeklere seninle ilgileniyorum mesajı vermek gerilebiliyor ama yine de dozunda olmalı sanki. Hani bi de hediye alıp teşekkür edecekseniz de bu kadar teşekküre de gerek var mı? Bilemiyorum sakin olun derim:)

on kere dusunup on kere konu acacaginiza harekete gecseniz bir sonuc almistiniz belki de :)

on kere dusunup on kere konu acacaginiza harekete gecseniz bir sonuc almistiniz belki de :)

çok doğru iyi veya kötü bi sonuç almıştım belki ama çok zaman olmadı şimdi elbet geçerim:))

Belki o mesaj üzerinden aramak yerine mesaj atmak daha iyi olabilir. Çok alışık olmadığım biri arasa heyecanlanabilirim mesela daha resmi kısa geçebilir. Muhtemelen ilginizi anlar artık aldığınız yanıta göre yol çizersiniz.

olabilir önden mesaj atıp arayayım diyordum ben de. Bi samimiyetimiz var aslında çok resmi aşamada değiliz.

Bazen erkeklere seninle ilgileniyorum mesajı vermek gerilebiliyor ama yine de dozunda olmalı sanki. Hani bi de hediye alıp teşekkür edecekseniz de bu kadar teşekküre de gerek var mı? Bilemiyorum sakin olun derim:)

yok hediyeden vazgeçtim fazla olur tabiki

Bence ilgisi yok. İlgisi olan adam hele ki hastalık söz konusuysa Mutlaka kendiliğinden kontrol ederdi iyi misin diye. Kör istemiş bir göz ALLAH verdi iki göz diye erkekler kaçırmaz böyle şeyleri. Eğer hastalığın yeniyse biraz daha bekle, geçmiş olsun bu arada.

Bence ilgisi yok. İlgisi olan adam hele ki hastalık söz konusuysa Mutlaka kendiliğinden kontrol ederdi iyi misin diye. Kör istemiş bir göz ALLAH verdi iki göz diye erkekler kaçırmaz böyle şeyleri. Eğer hastalığın yeniyse biraz daha bekle, geçmiş olsun bu arada.

yok yok hastalığım yeni değil. İyileşmek üzereyim şükür. İlgisi işte bazen var gibi bazen yok gibi. Bende anlayamadım. Hastalık sürecinde de işte ara ara yazdı hastanede yanıma uğradı ama dediğiniz gibi aman aman da bişey yapmadı.

Siz de doktormuşsunuz her hastalığına yardımcı olduğunuz biri sizi teşekkür için arasa saçma karşılamaz mısınız ? :KK66:

Hem ben olsam o neden nasılsın diye aramadı diye düşünürdüm .

Siz de doktormuşsunuz her hastalığına yardımcı olduğunuz biri sizi teşekkür için arasa saçma karşılamaz mısınız ? :KK66:

Hem ben olsam o neden nasılsın diye aramadı diye düşünürdüm .
Onu zaten düşünüyorum :(
Karşılamam teşekkürü hakediyor kesinlikle

Bekleyin demeye geldim. Teşekkürü yüz yüze edersiniz. ve gayet de uygun bir teşekkür şekli olur. Kovalamasına fırsat verin

Ben corona oldum bir kaç kez karşılaştığım bir dr arkadaş 2 günde bir beni aradı sürekli kontrol etti. Ben sanıyorum ki diğer arkadaşları da arıyor. Sonra sabahları günaydın mesajları gelmeye başladı. Numarasını da kaydetmemişim her arayışında kimsiniz diye açıyorum 😂 İşin özü ilgilenen adam fırsatını bahanesini bulmuş arkasını bırakmaz. Kısacası ilgisi yok. Ama pes etmeyin. Bence iyi birliktelikler arkadaş temelli ilişkilerden çıkıyor. Ufak ufak yürürsünüz.

Bekleyin demeye geldim. Teşekkürü yüz yüze edersiniz. ve gayet de uygun bir teşekkür şekli olur. Kovalamasına fırsat verin

bekleyemedim 🙈 aradim ya ilgisi var mi bilmem ama iyi bir konusma oldu gibi. Ne zaman basliyosun dedi o zaman sali gorusuruz dedi. Iste konuyu uzatti evine kopek almis ondan bahsetti. Kapatirken de ailene selamlar diyor:)) bilmiyorum zaman gosterecek gibi bakalim.

Back
X