Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oo, tanışmıyorlarsa ailene selamlar baya ileri bir adım olmuş gibi:) hadi hayırlısı diyelim o zaman, çok sevindimbekleyemedimaradim ya ilgisi var mi bilmem ama iyi bir konusma oldu gibi. Ne zaman basliyosun dedi o zaman sali gorusuruz dedi. Iste konuyu uzatti evine kopek almis ondan bahsetti. Kapatirken de ailene selamlar diyor:)) bilmiyorum zaman gosterecek gibi bakalim.
Oo, tanışmıyorlarsa ailene selamlar baya ileri bir adım olmuş gibi:) hadi hayırlısı diyelim o zaman, çok sevindimdaha güzel gelişmeleri bekliyoruz
Bu konu daha önce de mi vardı . Ben sizin yerinizde olsam işyerine gitmeyi beklerdim. O da arayabilirdi sonuçta
Bence olur, siz arayarak bir adım attınız zaten, o da karşılık vermiş güzel ama bundan sonra ondan bekleyin. Bence erkekler biraz kovalamayı seviyor, ve çaba sarfetmeyince kıymetini bilmiyor. Hatta siz köpeğe çok tatlıymış falan dediğinizde onun bir gün sevmeye gel demesi gerekir, ilgisi olan erkeğin yapacağı şey budur:) siz teklif etmeyin sakınyok ailemle tanismiyor ben de sasirdim.
bu arada kopegin fotografini gonder dedim tamam dedi. Daha gondermedi. Gonderirse iste bi gun gezdirmeye cikardiginda sevebilir miyim desem ileri bir adim mi olur ? Calismaya baslayinca mi baksam gidisata.
Bence olur, siz arayarak bir adım attınız zaten, o da karşılık vermiş güzel ama bundan sonra ondan bekleyin. Bence erkekler biraz kovalamayı seviyor, ve çaba sarfetmeyince kıymetini bilmiyor. Hatta siz köpeğe çok tatlıymış falan dediğinizde onun bir gün sevmeye gel demesi gerekir, ilgisi olan erkeğin yapacağı şey budur:) siz teklif etmeyin sakın
Ne demek:) inşallah çok güzel çok heyecanlı gelişir her şey, en tatlı zamanları ilişkininHaklisiniz ben de emin olamadim biraz aceleci davraniyorum hani olacaksa belli olsun gibi. Zamana birakmak gerek cok tesekkurler![]()
![]()
Tutamadım dediğinize göre aradınız . Hadi hayırlısı bakalım..evet oyle haklisiniz ama tutamadim kendimi baska biriyle de gorusturmek istiyorlar sanirim o yuzden bi netlestirmek istiyorum![]()
Tutamadım dediğinize göre aradınız . Hadi hayırlısı bakalım..
Hayırlısı bence çok hevesli görünmeseniz mi . Yani siz fazla adım atmasanız mı artıkEvetaradim ilgisi var mi bilmem ama fena bir konusma olmadi gibi. Ne zaman basliyosun dedi o zaman sali gorusuruz dedi. Iste konuyu uzatti evine kopek almis ondan bahsetti. Kapatirken de ailene selamlar diyor:)) bilmiyorum zaman gosterecek gibi bakalim.
Hayırlısı bence çok hevesli görünmeseniz mi . Yani siz fazla adım atmasanız mı artık
İlgileniyosan yaz bence bi sohbet başlatmış olursunArkadaslar is ortaminda biriyle ilgileniyorum onun ilgisinden emin degilim. Bi ilgi var gibi bi yok gibi. Bir suredir saglik sorunlarim nedeniyle raporluydum. Bu kisi de saglikci. Hastaligimla ilgilenmisti. En son sikayetlerim devam ediyordu. Haberleselim devam ederse beni ara tekrar bakalim demisti. Sizce arayip sikayetlerim azaldi diyip bi tesekkur etsem mi yoksa ise baslamayi mi bekleyeyim? Netice de o da sorabilir dimi nasil oldugumu
Ya da tam bir abi kardes Mode.Oo, tanışmıyorlarsa ailene selamlar baya ileri bir adım olmuş gibi:) hadi hayırlısı diyelim o zaman, çok sevindimdaha güzel gelişmeleri bekliyoruz
Garip kaçmaz bence hattta bi bu fırsat yaz hemenArkadaslar is ortaminda biriyle ilgileniyorum onun ilgisinden emin degilim. Bi ilgi var gibi bi yok gibi. Bir suredir saglik sorunlarim nedeniyle raporluydum. Bu kisi de saglikci. Hastaligimla ilgilenmisti. En son sikayetlerim devam ediyordu. Haberleselim devam ederse beni ara tekrar bakalim demisti. Sizce arayip sikayetlerim azaldi diyip bi tesekkur etsem mi yoksa ise baslamayi mi bekleyeyim? Netice de o da sorabilir dimi nasil oldugumu
Ya da tam bir abi kardes Mode.
Yani lafı nasıl gecistirexegini bilmezsin de konuşursun ya boş boş öyle de olabilir.
Garip kaçmaz bence hattta bi bu fırsat yaz hemen
Ooh süper iyi yapmışsın hadi hayırlısı artık bundan sonraAradim bile duramadim:)
Salıya bişey kalmamış az sakin.