Geçen hafta eşimin ailesine ziyarete gittik orada eşimin bir sürü akrabası geldi hava sıcak olduğundan erkekler dışarıya çıktılar kadınlar salonda kaldılar doğal olarak gelişti. ben ve eltiler'im çay servisi vs..ile uğraşıyorduk erkekler mısırda gelişen olaylardan . Müslümanların yeterli olmayışından dem vuruyorlar filan ben böyle sohbetlere bayılırım. zevkli akıcı gelir çok bilgili olduğumu iddia edememem ama bu konu hakkında fikir sahibiyimdir kendime ait düşüncelerim filan vardır , bekarken'de böyleydim elişi filan açmazdı beni çok kitap okurdum böyle tv de ceviz kabuğu filan izlerdim tartışma programları sonra kadınlar arasında bu tür sohbetler açmaya çabalardım

kadınlar genelde başka tür şeyler konuşuyorlar ben hep fransız kalıyorum , havuza işenmesi çocuğun pipisi eltinin görümcenin koltuk takımı , bende katılmak istiyorum aklıma tek kelime gelmiyor bir şey söylemek için söyleyince de bocalıyorum bariz saçma sapan birşey oluyor. İlla kadınlar böyledir denemez illa ki ama ben bir iki kez dışında bunlardan farklı sohbete şahit olamadım Gerçekten bir adam eşini eşinin kızkardeşiyle aldatmış bir kız kocaya kaçmış bir kız erkek olmuş 11 aydı aynı muhabbet (sizi kışkırtmak için söylemiyorum değil gerçekten böyle )

Eltilerime Tolstoy'dan romanlarından bahsetmiştim çoook utanıyorum hala

neden böyle birşey yaptım ki eşim açıklamak zorunda kaldı rus roman yazarı diye garip garip baktılar bana

çok utandım biliyordum bilemdiklerinide sıkıldım susa susa bir iki laf et diyorlardı ettim ama laf mı bilmiyorum ..geçenlerde stephen hawking tv de çıktı ben tutamadım çenemi

bir iki bişey dedim (hastalığı hakkında) gene aynı konuma düştüm en son eşimin arkadaşına gittik okumuş adam devlet dairesindeki adaletsizlikten söz etmeye başladı bende " develetin malı deniz yemeyen keriz" diye bir atasözü olan milletten ne beklersin gibi bişeyler söyledim , adamla uzun uzun muhabbet ettim eşimde katıldı siyasi partilerden söz açıldı felan oğlan hak verdi bana filan neyse eşim bu gün yemekte bana böyle şeylerden bahsetme hava da kalıyor dedi :18: daha önce kayınbabamla da siyasi parti konuşurlarken maydonoz olmuştum ondada aynı bakışları yakaladım... ben çok bilgiliyim demiyorum az çok bilgim var böyle sohbetler çok akıcı hoş geliyor tutamıyorum kendimi... garip miyim ben??? :2:
DİP NOT : eşimin arkadasının eşi bir ev gösterdi netten ev almayı düşünüyorlarmış eşime de danışmak istedi pc yi getirdi evi gösterip yavruuuuuu gibi dedi şimdi bu garip değil benim siyaset konuşmam garip öyle mi??