• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Garip ?

alonedark18

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Ocak 2019
2.921
1.694
63
Son zamanlarda ruyalarimda bir erkek sürekli bana sahip oluyor ama ciddi hissediyorum bunu ...bazen birden fazla erkek tarafından rehin aliniyorum gitmek istiyorum gidemiyorum ve sonu hep bana sahip olmaları...korkuyorum aklıma tuhaf şeyler geliyor ..bilinç altı olduğunu sanmıyorum böyle şeyler düşünmüyorum mutlu bir evliligim var sonuçta ...alakasız hiç tanımadığım suratlar veya çok tanıdık suratla oluyor bu bazen..ama.kesintisiz her gece veya iki gecede bir ..bu nedir varmı boyle şeyler goren..iyice korkar oldum.uyumaya

Son zamanlarda ruyalarimda bir erkek sürekli bana sahip oluyor ama ciddi hissediyorum bunu ...bazen birden fazla erkek tarafından rehin aliniyorum gitmek istiyorum gidemiyorum ve sonu hep bana sahip olmaları...korkuyorum aklıma tuhaf şeyler geliyor ..bilinç altı olduğunu sanmıyorum böyle şeyler düşünmüyorum mutlu bir evliligim var sonuçta ...alakasız hiç tanımadığım suratlar veya çok tanıdık suratla oluyor bu bazen..ama.kesintisiz her gece veya iki gecede bir ..bu nedir varmı boyle şeyler goren..iyice korkar oldum.uyumaya
Ara ara görüyorum bende adamlar kacırıyo yada zorla sahip oluyo falan...yada takip eden bir adam görüyorum peşimi bırakmayan....acıkcası pek sallamıyorm rüya sonucta

İlla kafanızda birşey olmuştur bu kadar rüyaya mana aramak da anlamsız yani etkilendiğiniz için daha çok görürsünüz yatmadan önce kitap okuyun falan dağıtın kafanızı

Kimsenin bilmesini istemediğiniz ve gizli kalması gereken bir iş yaptıysanız ve bunun açığa çıkmasından korkuyorsanız bu gibi rüyalar görmeniz normal. Ya da bu tür rüyalar bu mealde yorumlanır.

Bilinçaltında saklanan şeyler bu şekilde çıkıyor olabilir. Örneğin gün içinde dizi filmlerde saniyelik görüntüler bu şekilde meydana çıkabiliyor

Rüyalara fazla anlam yüklemeyin. Akşam savaş filmi izledim. Muhtemelen uyuduğumda evi Amerikan askerleri basacak. Öylede saçmalar yani rüyalarım. İzlediğim filmler, okuduğum haberler, dedikodular vs.. hepsini harmanlayıp ultra saçma rüya görmüşlüğüm var.

herhangi bir eşya,mal olmadığım için bana sahip olan olmuyor malesef:KK45: .
bu tarz rüyalarda genelde eşimi görürüm oda normal şekilde tecavüz içeren rüya toplasan 2 yada 3 kez görmüşümdür . Bu şekilde sık olması ilginç geldi bana . İzlediğiniz bir film,video bilinçaltına yerleşmiş olabilir.

Back
X