Bilmem başkasından haberim yokBu gece noluyo bi kk hanimlarina hepsi bi karamsar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem başkasından haberim yokBu gece noluyo bi kk hanimlarina hepsi bi karamsar
Hayat size kotu surpizler yapio anladgnm kadarylaKaramsar değilim değişmek istiyorum ben ve nasıl değişeceğimi, aldığım kararları uygulayabilecek miyim onun endişesini taşıyorum
Damlaya damlaya göl oluyor. Aslında öyle değil ama sanki yapılanları bir araya getirince öyle gibi hissediyorumAnlıyorum sizi. Ama nolursa olsun pozitif seyleri düsünüp mutlu olmaya bakın. Mutlu olmak icin sebep aramayın, sadece mutlu olmaya odaklanın. Unutmayın ki yasadıgımız her yeni gün bizlere birer umut.
Belki de ben kötü süpriz olsun istiyorum o yönde ilerliyorumdur. Yönümü değiştirmek istiyorumHayat size kotu surpizler yapio anladgnm kadaryla
O zaman sizde bir araya getirmeyin? Bize yapilanlari sürekli dusunecek olursak hicbir zaman gelecege bakamayiz degil mi?Damlaya damlaya göl oluyor. Aslında öyle değil ama sanki yapılanları bir araya getirince öyle gibi hissediyorum
Yaptklarindan pismanlik duyuyor gibisin.hersey senin elinde bununda farkindasinBelki de ben kötü süpriz olsun istiyorum o yönde ilerliyorumdur. Yönümü değiştirmek istiyorum
Bir araya gelmesinin sebebi benim kafamda yer işgal etmesi. Düşünmüyorum sürekli ama sürekli aynı şeyleri tekrar ediyorum onun üzerineO zaman sizde bir araya getirmeyin? Bize yapilanlari sürekli dusunecek olursak hicbir zaman gelecege bakamayiz degil mi?
Farkındayım ama yapamıyorum yani serbest olamıyorum. Sessiz kalamıyorumYaptklarindan pismanlik duyuyor gibisin.hersey senin elinde bununda farkindasin
Bilmece gibisinFarkındayım ama yapamıyorum yani serbest olamıyorum. Sessiz kalamıyorum
Ben nasıl davranacağımı neye nasıl tepki vereceğini kiminle nasıl konuşacağımı kestiremiyorum artıkBen de yaşadığım şeylerden çoğu zaman böyle hissediyorum. Kabullenemedigimiz için aslında. 2 gündür ben de aynı durumdayım.Yataktan çıkmıyorum. Allah büyüktür. Herşey iyi gidecek diye birşey yok. Hazır sonbahar da geliyor.. Mevsim de etkiliyor.
Bilmem öyle miyim sizceBilmece gibisin
Ne bileyim aciklama yapmadiniz ama biz kendi cabamizla cozmeye calisiyoruz :)Bilmem öyle miyim sizce
Al benden de o kadar. O yuzden kimseyle konuşmak gelmiyor içimden. Bilmiyorum ne diyecegimi. Artık yanlış anlaşılmaya bile baslandim.Çok yorgunum ruhen.Ben nasıl davranacağımı neye nasıl tepki vereceğini kiminle nasıl konuşacağımı kestiremiyorum artık
Eşim de var annem babam kardeşim ailem belkide sahip olmam gereken herşeye sahibim ama huzursuzum
Duygusal olurum o zaman ama sadece eşim den ilgi beklerim o zaman böyle duygusal patlamalarım olmaz. Hafta sonu annem gilde geçirdim ve biraz duygusal anlamda birşeyler işledim sanırım ruhuma o yüzdenRegliniz yaklaşıyordur :)
Müziği kapattım zaten. Ama sanki efkarlanmak için ben birşey bekliyor muşum gibi geldiSizi üzen, böyle düşünmenize sebep herneyse onu hayatınızdan çıkarın.
Mesela ufak bir hamle kapatın müziği. Böyle zamanlarda melankoliğe bağlamaktan başka işe yaramıyor.
Açıklamaya çalıştım sanırımNe bileyim aciklama yapmadiniz ama biz kendi cabamizla cozmeye calisiyoruz :)