Gariplikler

pembekuvars30

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2019
1.816
940
123
Arkadaşlar bir türlü bir şey olamadığım bir insan var ve kendisiyle aynı işyerinde değiliz ben ayarlarsam denk geliyoruz.2 gün önce işyerine gittim biraz sohbet ettik sonra ilişkiden umudun var mı dedi? Bende bana haketmediğim lafları olduğu için yok dedim ki bence ilişki yaşanır umut felan hikaye.Neyse benim çok iyi bir arkadaşımın ondan yardımını aldığı bir konu vardı o konu hakkında arkadaşımı aramış ve durup dururken benim bir sevgilim var demiş. E arkadaşım simgenin yanı benim bu konuyu bilmeme hakkım olduğunu ve söyleyeceğini söylemiş şahısta sen bilirsin demiş.Neyse arkadaşım bana söyledi.Ben şaşırmadım ve mesaj attım bana niye söylemiyorsun diye?Direk söylemesem de ima ettim dedi.Ya ben zaten karşı tarafa his beslemeyi bırakalı çok oldu.Paşamız neyi amaçlamış olabilir?Ve benim bundan sonraki tutumum nasıl olmalı?

Sizi yedekte tutmayı hedeflemiş. Siz de buna razı gelmemişsiniz. Bundan dolayı da paşa sizden intikam almış aklınca.
Bundan sonra bence gayet normal davranmaya devam edin ki onu ne kadar takmadığınızı görsün .

Ben bunu bir ara çok aradım ağır söz hakaret söyledi.Arkadaşıma söylemesi bence yanlış yanı kıza ne ki ve o kızın bana söyleyeceğini biliyor bunu yapması etik dışı.Mesaj attım sevgilin varsa ve ciddiysen bana bunu söylemen lazımdı durup dururken kıza söylemesi yanlış.
haketmediğiniz laflar ne?
adam sanki sizi uzaklaştırmaya çalışmış olmamış, arkadaşınıza söylemiş gibi geldi.
neden adamı arayıp direkt bana söyle diye hesap sordunuz ki?

Arkadaşımla böyle laf duyuran birine hayatta “hayırdır ne iş?” diye sormazdım.

Ya cesareti yok yüzünüze söyleyemedi ya da kendince yem attı. İki türlü de istediğini vermezdim ona. Bu saatten sonra da yapabileceğiniz en mantıklı hareket buz gibi soğuyup bütün iletişimi kesmek olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…