Ya kadın garipten(?) sesler duyuyor ilk bulduğu baslıga yapıstırmıs derdini. Az dur ortalık karısık zatenRuyadir belki ama bunun kisisel gelisimle alakasini cozmeye calisiyorum.
Alakasız yeniyim henüz yanlış konuda açtım farkındayım :) daha çözemedim siteyiRuyadir belki ama bunun kisisel gelisimle alakasini cozmeye calisiyorum.
Hahaha Aynen öyle yaptım valla siteyi çözmeye çalışıyorum yeniyim :)Ya kadın garipten(?) sesler duyuyor ilk bulduğu baslıga yapıstırmıs derdini. Az dur ortalık karısık zaten
Çok umursamıcan harbiden. Ses mi duyuyon koy gtüne sana bişi olmasın.Dışarıdan pencereden falan gelmiştir yav vur kafayı uyu
Konu kapanır derken paylaştığın yazıyı silerler mi diyorsun?Konu kapanir
Ahah daha iyi geldin gözüme desmond toparlanma yolunu bulmuşsun.Çok umursamıcan harbiden. Ses mi duyuyon koy gtüne sana bişi olmasın.
Az önce kontak kurdum da size yönlendiriyorum hemen . Belki siz geri dönüş sağlarsınız:)Yıllardır azimle size seslenilmiş dönüş yapmamışsınız.
Odaya kamera yerleştirin bakalım kimmiş
Paranormal activity mode on
Alakasız yeniyim henüz yanlış konuda açtım farkındayım :) daha çözemedim siteyi
Bana seslenmiyor ki ama. Benim dönüş yapmamı istese yıllarca belli aralıklarla gelir bana seslenirdi. Adımla seslenirdi, ıslık çalardı, hişşt piştt derdi yani ama o size yapmış bunları. Bi şans verin bence kontak kurmuşkenAz önce kontak kurdum da size yönlendiriyorum hemen . Belki siz geri dönüş sağlarsınız:)
Dışarıdan pencereden falan gelmiştir yav vur kafayı uyu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?