ben de bugün garnierin esas bakım serisinden temizleme sütünü ve besleyici kremini aldım.son zamanlarda cildim pul pul oluyodu bunları tavsiye ettiler.bi deneyeyim dedim.ilk defa kullanıyorum bu markayı işe yarar mı ki CADIARZU
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?acaba cildiniz alerjik bir reaksiyon gostermis olabilir mi bende kullaniyorum memnunumda
ne kadar zamandır kullanıyorsunuz?
bende ilk zamanlarda çok memnundum
yaklaşık 1 ay sonra yüzümde kırmızı şeyler sivilce gibi ama sivilce kadar büyük ya da içi dolu degil bu şeyler oluştu.
bu üründen mi oldugunu anlamak için 15 gündür kullanmıyorum ve yavaş yavaş azalmaya başladı kırmızılıklar.
belki cildim hassas olduğu için olabilir ama ben yine de insanları uyarmak istedim çünkü yüzümde durduk yere böyle seyler oluştu piskolojm bozldu resmen
umarim tamamen gecer moralini bozma bence ben yaklasik 3 aydir kullaniyorum ama bazen devamli kullandigin urunlere bile birgun cildiniz tepki verebiliyor
Bu bakım ürününü kullandıktan sonra neutrogena krem veya clean&clear tonil kullansak uygun olur mumeraba arkadşlar yeni üye oldum siteye ve yazıklarınızı okudumda ben estetisyenim aynı zamanda ve bu ürün temizleme jeli olarak kullanıldığında mutlaka tonik ve sonra cilde uygun nemlendirici krem kullanılmalıdır. pleeng olarak kullanıldığında da aynı işlem yapılmalıdırr çünkü cilt temizlendikten sonra gerginleşir nemlendirmek en doğrusudur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?