Garnier b.b. krem kullanan var mı?

Garnıer B.B 02 light kullanıyorum.
Tabii ki sizi fotoshop mucizesi yapmıyor ama;renk dengesi,verdiği matlık ve ferahlık,pürüsüzlük ve ışıltı süper.

Garnıer maskesinide tavsiye ederim bu arada,peeling süper,bebek cildi gibi oluyor yüzünüz.

Kızlar garnier bb krem farklı ciltlere göre yeni bb kremler çıkarmış dün Migros'tan karma ve yağlı ciltler icin olanı aldım gun boyu akmadı bulaşmadı parlamadı hemde üstüne pudra bile gecmedim ben cok memnun oldum açıkcası

bende sivilcelenme yaptı
regl dönemimdi belki ondan olmuştur bilemiyorum
şu an kullanmayı bıraktım birdaha cesaret edip sürebilir miyim onuda bilmiyorum
ayrıca esmerim orta tonu bana baya koyu geldi :44::44:

Arkadaşlar bu kremi edindim ve bloğumda görüşlerimi yazdım. Belki sizlere bir fikir verir ; xxxx

Son düzenleyen: Moderatör:
ben bb kremden çok memnun kaldım açıkcası. karma ve yağlı ciltler için olanın light tonunu kullanıyorum. sivilcelenme yapmadı. öyle yağlı parlak bir görünümde yok.

Garnier'in temizleme ürünlerine bayılıyorum, genel olarak düzenli kullanımda hepsi cildime çok iyi geliyor.
Bb kremi de merak edip geçenlerde aldım. 4 5 kere sürdüm henüz sadece;
cildinde yoğun kusur olmayanlar fondöten niyetine kullanabilir. renkleri eşitleyip, kızarıkları göstermiyor. sivilce veya sivilce lekeleri olan bozuk ciltler için gereksiz bence, onun yerine fondöten kullanılsın.

günlük kullanım için iyi.

buğdayy tenliyim ve leke sorunum var.cildim kuru.buna rağmen kremi sürdüğümde cildimi dengelemediği gibi bir de yağlı yağlı oldu yüzüm.bu krem kesinlikle cildinde hiç sorunu olmayan sadece nivea gibi krem niyetine kullanmak ve parlamadan hoşlanan arkadaşlar için iyi.ha unutmadan bende light tonu vardı arkadaşım diğer tonunu getirdi denedim.pek farketmedi.GRİMSİ kaldı yüzümde:53:2 hafta önce missha bb sipariş verdim.ŞAHANE :52: vdeki loreal maybelline,oriflame vs ne varsa bi kutuya kaldırdım. bunu deneyen zaten bir keşke daha önce deneseydim der.şuan foto yükleyemiyorum ama msj hakkım dolsun elimdeki fondötenlerle swach ları koyucam.

bu krem fondöten gibi mi kullaniliyo yoksa günlük nemlendirici krem gibi mi?

garnier bb krem benim yağlı olmayan cildimde parlamalı bir görüntüye neden oldu.ama kapatıcılıgı çok iyi ve kokusuda cok güzel.

Uzun süredir merak ediyordum sonunda gittim aldım sanırım 1 aydır elimde bu krem. Pek sık kullandığım söylenemez suratımda çok sivilce yoktur yani doğal durmayı seviyorum bu yüzden. Ama sivilce basınca da kullandığım bir ürün. Sevmediğim yanı cildim kuru olsa da çok parlak duruyor sanki emmiyor suratım. Pudra sürüpte cildimi iyice havasız bırakmak istemedim belki denerim. Genede her türlü fondotenden daha iyidir. Sivilce yapıyor mu yapmıyor mu tam karar veremiyorum çünkü sivilce bastığı dönemlerde sürüyorum ( sınav,regl dönemi ). :31:

ben de merak ediyorum bu kremi memnun olmayan baya bi kişi var gibi ama:S

ben memnunum bu kremden, cildim karma ve ne sürsem sivilce olan bir cilt, ama bu kremin hiçbizararını görmedim,ciltim çok açık renk olduğu için de hem renk veriyor hemde nemlendirici amaçlı kullanıyorum, herhangi bir sorun yaşamadım ben.

ben de bugün aldim. acik ton olani aldim. tenim orta tonlarda. cildim zaten pürüzlü degildi. fondoten kullanmamak icin aldim. cok isime yaradi. cildimi tek ton yapti ve kuruydu cildim nemlendirdi. Cok dogal ve saglikli duruyor. begendim:)

ben kullanıyorum evet ama çok belli bir parlama olmadı bendede yani daha iyi bir kapatıcılık elde etsin diye yoğun sürüyorum.. memnunum. ah birde her gün sürmüyorum kendimi iyi hissetmediğim günlerde kullanıyorum :)

ben hafif nemli bi fırça ile dagıtıyorum kremi yüzüme..çok pürüzsüz duruyo..acık ton olanı kullanıyorum ve çok memnunum

bence kıvamı çok koyu hafif durmuyo hiç kalitesiz fondotenler gibi oldu bende.ben su gibi kapatıcıları seviyorum.maybelline gibi..2 kez kullandım duruyo çekmecede

Back
X