Garnier b.b. krem kullanan var mı?

indirimden bugun aldım light olan karma ve yağlı ciltler için şimdilik iyi gibi

kaç çeşidi var arkadaşlar bu bb kremin.hangi markayı öneriyorsunuz?ben bu konuda hiç bir şey bilmiyorum da...benim cildim de yağlı,ben cidimdeki kızarıklıkları alsın diye istiyorum. buğday tenliyim. bana tavsiye edebileceğiniz bir ürün var mı?

reklamlarda 2 çeşit bb krem oluyor. biri şişkince bir tüp,normal ciltler için. bir diğeri de yağlı ciltler için olan ve ince tüp şeklinde.sizler hangisinden mumnun sunuz?fiyatları ne kadar?

Ben konuyu yeni gördüm ama yaklaşık 1 senedir garnier bb krem kullanıyorum cilt tipim yağlı ki o kadar yağlı ki fondoten fln hiç bi şey durmaz suratımda ama bu kremin varlığını bile hissetmiyorum daha iyiisi var mı bilmiyorum açıkçası fiyat/performans olarak çok iyi bir ürün :) :1::15:

Benim cildim akne li biraz bu kremi sadece gerektiğinde kullanıyorum şimdilik bi zararını görmedim

kızlar yeni bir garnıer bb krem gördüm bugün :) bunu kullanan var mı ?

$Thumbnail (1).webp

Ben de 1 senedir kullanıyorum,normal fondötenlere göre cildim nefes alıyor gibi..memnunum..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

arkadaşlar ben bb kremi sadece belli günler kullanıyorum düğündeyada çarşıya çıktığımda oda haftada 1 felan.bende yeni sivilceler çıktı küçük kçük sebebi bu bb olabilir mi bilgisi olan varmı.kremden mumnunum bırakmak istemiyorum.ama sivilce yapıyosada kullanmam.yardımcı olursanız sevinirim

arkadaşlar ben bb kremi sadece belli günler kullanıyorum düğündeyada çarşıya çıktığımda oda haftada 1 felan.bende yeni sivilceler çıktı küçük kçük sebebi bu bb olabilir mi bilgisi olan varmı.kremden mumnunum bırakmak istemiyorum.ama sivilce yapıyosada kullanmam.yardımcı olursanız sevinirim

Evet sivilce nedeni olabilir.. Eğer normal cilt tipi için aldiysaniz yapabilir ama yagli ve karma cilt için olani yapmiyor diye biliyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Evet sivilce nedeni olabilir.. Eğer normal cilt tipi için aldiysaniz yapabilir ama yagli ve karma cilt için olani yapmiyor diye biliyorum

cildim problemli biraz ztn o yüzde karma olanını almıştım ama belkide başka bir şey sebep oldu çünkü gözenekleri tıkama yapmıyor diye biliyorum bb ler

bi hevesle aldım ama güzel kapatmıyo leke felan kapattığı yok renk ton sabitliyomu bende bişi yapmadı fondoten niyetine sürüyorum üzerinede pudra artık.

Arkadaşlar merhaba. Benim cilt tipim yağlı ve gözeneklerim var. Geçen gün gratiste garnierin yağlı ciltler için olan bb kremini görünce dayanamadım aldım. Aranızda kullanan var mı, memnun musunuz? Ben henüz cesaret edip kullanamadım da.😞

Ben migrosta gecen indirimden aldim mat bi bitis sagliyo kapaticiligi bana yetti . Gayet guzel anlasiyoruz suan bb le :))

Kardeşim almisti bi kaç kez ben de kullandim. Fena değil. Saten alci fonksiyonu beklemeyin. Ama rengi eşitlemeye yeter artar

Fondöten işlevi görmez arkadaşlar.Kapatılıcılık anlamında özellikle doğum sonrası lekeleri için fazla şey beklemeyin yani.Cilde aydınlık verir.İnce bir yapısı vardır ve makyaj altı bazı olarak kullanılabilir.Nemlendirme özelliği olduğu için faydalıdır.Ayrıca özellikle bu yaz günlerinde hergün kullanabilirsiniz çünkü UV koruması özelliğine sahip.Göz altlarınıza sürmemenizi öneririm.Özellikle yağlı cilt tipine sahipseniz gece yatmadan önce mutlaka temizleyin.

fonfoten kullanmamak için acayip direnenlerdendim,şimdi günün yorgunluğu,ev işleri ve iş hayatı yüzümde beliriyor,garnierın kapatıcısını kullanmıstım çok memnun kaldım,bb kremini de aldım aydınlık sağladı yüzümde rengi eşitledi,benim için bu kadarı yetti... yorgunluğumu gizliyor :51:

Kimsenin haberi yokken yaklaşık 1.5 sene önce kullanmaya başladım iyikide başlamışım yanımdan hiç ayırmam yağlı ciltler için olanını en açığını kullanıyorum ve çok memnunum..

Back
X