- 5 Nisan 2015
- 54
- 7
- 6
- 23
- Konu Sahibi moonlighteyl
-
Selam. Elimdeki günlük yüz temizleme jelim bitti ve yenisini almam gerek. İki seçenekten birisini almayı düşünüyorum. Alnımda küçük küçük yağ bezeleri var. Ara sıra birkaç sivilce çıkıyor ama genel olarak sivilce problemim yok. Cildim karma. Sizce Garnier 3'ü bir arada temizleme jelini mi almalıyım, yoksa Neutrogena Pembe Greyfurt yüz temizleme jelini mi almalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler
Peki cilt tipiniz ne?merhaba. ben bu iki ürünü de kullandım ama sivilcelerim arttı, bunları hiç tavsiye etmem.
Peki cilt tipiniz ne?
Selam. Elimdeki günlük yüz temizleme jelim bitti ve yenisini almam gerek. İki seçenekten birisini almayı düşünüyorum. Alnımda küçük küçük yağ bezeleri var. Ara sıra birkaç sivilce çıkıyor ama genel olarak sivilce problemim yok. Cildim karma. Sizce Garnier 3'ü bir arada temizleme jelini mi almalıyım, yoksa Neutrogena Pembe Greyfurt yüz temizleme jelini mi almalıyım? Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler
Eczaneden almayi dusunuyorum tesekkur ederim.Ben ikisini de tavsiye etmiyorum.Yağ bezelerini arttırıyor bu markalar.Dermokozmetik kullanmanı öneririm.
Bioderma,La Roche Posay gibi
Seba medi tavsiye ederimMakyaj temizleme olarak aramiyorum, günlük yuz temizleme için ariyorum, makyaj temizleyici olarak garnier kusursuz makyaj temizleme suyu kullaniyorum, teşekkürler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?