• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Garnier Saf&Temiz 3 ü bi arada kullanan var mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi revnu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

revnu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
17
0
16
İstanbul
Kızlar ben kullanıyorum ama yüzümde sivilcelenme ve ten açması yaptı sanki. Kullananlardan böyle sorunla karşılaşan var mı?
tavsiye edeceğiniz neler var

Bir ürün, ilk kullanılmaya başlandığında sivilceleme yapıyorsa ya cilt ona alışmaya çalışıyordur (ki alıştıktan sonra o sivilceler azalır) ya da ürün, ciltteki tüm gözenekleri açtığı için fazla terleme ve yağlama oluşur ciltte ve hemen arkasından sağlam bir bakım gerekiyor demektir. Bunlar iyi özellikler. Bende de oluştu o sivilcelenme ve giderek azaldı. Ben şahsen kullandığım üründe peeling etkisi yaratmak için kumvari tanecikler olmazsa temizlenmiş hissetmiyorum cildimi. Belki de zarar veriyorum, bilmiyorum. Ama arkasından gözenekleri sıkılaştırıcı bir tonik ve mikrop oluşmasını engelleyen bir krem ile tamamlanınca, cilt uyanıyor sanki. Beyazlama ise ölü derileri soyduğu için. Mutlaka güneş kremi kullan.

benim cildimi kuruttu ve sivilce olmayan yüzümde sivilceler çıkarttı.
bence yüzümüz en değerlimiz daha kaliteli ürünleri kullanmak gerek.
bana kardeşim hediye etmişti. 2 kullanımdan sonra isteyen bir arkadaşıma verdim

Konu içeriği nedeniyle "Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri" başlığına taşındı.

Kızlar ben kullanıyorum ama yüzümde sivilcelenme ve ten açması yaptı sanki. Kullananlardan böyle sorunla karşılaşan var mı?

Ben Garnier Skin Naturals 3ü 1 Arada Temizleme+Peeling+Maske ürününü 3 4 yıl kullandım çok memnun kaldım yaş ilerledikçe tabiki kullandığın ürünler de değişiyor şuan Loreal Paris - Loreal Pure Zone Siyah Noktalara Karşı 2 si 1 arada Temizleyicisini kullaniyorum üstelik sparişini internetten verdim çok uygun fiyatlara denemeden geçmeyin derim :)

Ben de uzun zamandır kullanıyorum ve gayet memnunum. yağlı cildim olması nedeniyle sivilcelerim fazladı. dediğin gibi ilk başlarda arttı ama bir kaç hafta içerisinde söndü hepsi. Şimdi sadece tek tük sivilce lekelerim var. daha iyi durumdayım. clean&clear ve Neutrogena kullanmıştım daha önceleri. hemen hemen hepsinin içeriği aynı gibi. Ama yüzünü temizledikten sonra hafif bir nemlendirme istiyor. eczacımın tavsiyesi ile nar çekirdeği yağı aldım ben. hem yapılanmayı düzenliyormuş hem de yağlanmadan nemlendiriyormuş. kokusu hiç hoş olmasa da arada sürüyorum :)

bendede sivilcelenme yapıyor ve tahriş ediyor yüzümü

Ben beğendim.öyle 3ü 1 arada 5i 1 arada ürünlere inanmam normalde, arkadaş tavsiyesi üzerine denemek için almıştım.gerçekten hem temizleyici-hem peeling hem de maske olarak iş görüyor.ürünün tek artısı da bu bence.harikalar yaratmıyor,ama çok işlevli olduğu için tercih edilebilir.3 ayrı ürün yerine tek ürün.ortalama bir temizleme jeli-peeling-maskenin yerini tek başına tutabiliyor.

Back
X