Cilt Bakımı Ürünleri Garnier Ürünlerini Kullananlar

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

vicdan

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2006
1.098
26
116
Diğer
saf-ve-temiz_grup-500x293.jpg

3-ADET-GARNIER-CILT-BAKIM-SETI__21511688_0.jpg

gul-448x600.jpg

uzum-450x600.jpg

Garnier cilt ürünlerini bu derece popüler kılan iki önemli özelliği var. İlki; içeriği. Doğadan gelen aktif maddeler bulundurması yani meyve ve bitkilerin damıtılarak, saf özleri kullanılarak yaratılması. İkincisi ise bu içeriğe sahip olmasına rağmen ağzınızı açık bırakacak uygunlukta rakamlara satılması.

Peki siz Garnier ın hangi ürününü kullanıyorsunuz?

Garnier%20Aktif%20Saf%20Temiz%20Sivilce.jpg.jpg

Garnier Aktif Saf & Temiz konsantre formüller nokta eğilimli cilt üzerinde test edilen yeni bir kuşaktır.

Garnier Saf Active Roll-on:
Insanlar test edilen 76% bir anlık kurutma etkisi vardı
Yeni roll-devrimci roller üzerinde topu hemen yatıştırmaya ve cildinizi serin tasarlanmıştır. Kolay kullanımı hedeflenen uygulama anında kurutma sağlar ve hareket halindeyken noktalar karşı korunmasına yardımcı olur.

Aktif Saf & Temiz Tıkalı Gözenek Karşıtı jel Temizleyici:
Salisilik asit+HerbaRepair
Kuvvetli anti-bakteriyel içerikle zenginleştirilmiştir ve gözenekleri derinlemesine temizler.
Cildi onarma özelliğine saip doğal aktif içerir ve cilt problemlerinden kalan izlerin oluşumunu önlemeye yardmcı olur.
İçeriğindeki konsantre salisilik asit,bakteri karşıtı en etkili maddelerden biridir.

*Özellikle sivilce+siyah nokta problemi olan ciltler için olağanüstü sonuç verir.

ya arkadaşlar acil cvp bekliyorum kozmetik ihtiyaçlarım için alışveriş yapıcam ama kararsızım garnierin 3 ü bir arada yani temzileme,maske,peelingini kullanan varmı nasıl almayı düşünüyorumda sizce kullanan gözlemleyen yada çevresinde kullanan ve bilgi sahibi olan birinden yardım almak istiyorum şimdidien tşkrler...

ben aldım kullandım ama çokda matah gelmedi bana açıkçası. hemde 2 ay düzenli kullandım ama çokda faydası olmadı. özellikle cildin sivilceliyse kullanma derim peeling özelliği sivilceleri dagıtır iyice. toz pleeling özelliği yok

sivilceye peeling yapılmamalı. bu maskeyi kardeşim kullanmıştı(15 yaşındayken). normalden biraz yağlı bi cildi var. çok sivilcesi siyah noktası yok. o memnundu ama ben denemedim. içinde çinko ve kil olduğundan ve garnier nin bazı ürünlerini beğendiğimden ve de fiyatı uygun olduğundan alınabilir.
ayrıca başka markaların kil maskelerini de kullanabilirsin. kil maskesi diye arama yap forumda

lush herbalism isimli ürünü tavsiye edebilirim. haftada 2-3 gün özellikle banyo sonrası gözenekler açılmışken kullanın, ben çok memnunum. Ciltteki lekeleri gidermeye yardımcı oldugu yazıyor üstünde.

tşkler bir araştırıyım bakıyım nasıl huzunapla kil maskesini tek olark kullanamıyorum ben cildim biraz hassas olduğu için ama kremsi türünden olanları kullanabiliyorum.tşkrler arkadaşlar

ben garnier saf temiz jelini kullanıyorum çok memnunum o serinin nemlendiricisini çok merak ediyorum işe yarıyormu acaba kullanan varmı

Garnier%20Aktif%20Saf%20Temiz%20Sivilce.jpg.jpg

Garnier Aktif Saf & Temiz konsantre formüller nokta eğilimli cilt üzerinde test edilen yeni bir kuşaktır.

Garnier Saf Active Roll-on:
Insanlar test edilen 76% bir anlık kurutma etkisi vardı
Yeni roll-devrimci roller üzerinde topu hemen yatıştırmaya ve cildinizi serin tasarlanmıştır. Kolay kullanımı hedeflenen uygulama anında kurutma sağlar ve hareket halindeyken noktalar karşı korunmasına yardımcı olur.

Aktif Saf & Temiz Tıkalı Gözenek Karşıtı jel Temizleyici:
Salisilik asit+HerbaRepair
Kuvvetli anti-bakteriyel içerikle zenginleştirilmiştir ve gözenekleri derinlemesine temizler.
Cildi onarma özelliğine saip doğal aktif içerir ve cilt problemlerinden kalan izlerin oluşumunu önlemeye yardmcı olur.
İçeriğindeki konsantre salisilik asit,bakteri karşıtı en etkili maddelerden biridir.

[COLOR="Navy.[/COLOR][/SIZE][/FONT][/QUOTE]

[COLOR="Red"]Sivilce & siyah nokta & leke & iz problemi için bu seriyi öneririm.[/COLOR]

2 gün önce göz makyajı temizleicisini aldım inanılmaz memnunum çok iyi temizliyor incitmeden hemen temizliyor.

ben garnier saf temiz jelini kullanıyorum çok memnunum o serinin nemlendiricisini çok merak ediyorum işe yarıyormu acaba kullanan varmı

ben kullanıyorum çok iyi geldi bana,krem yağsız bu yüzden benim için ideal..

mavi seriyi kullanıyorum cok memnunum birde % 30 indirimliydi aldıgım kozmatikçidebayanssulusmile

ben kullanıyorum çok iyi geldi bana,krem yağsız bu yüzden benim için ideal..

mavi seriyi kullanıyorum cok memnunum birde % 30 indirimliydi aldıgım kozmatikçidebayanssulusmile

benim cildim çok hassas her krem iyi gelmiyor bazıları sivilce yapıyor o yüzden sormak istemiştim almayı düşünüyorum onu saol canım kaydirigubbakcemile5

ben esas bakım serisini kullanıyorum. jel temizleyici toniği ve nemlendiricisi. gayet de memnunu. karma ciltler için harika sonuç veriyo. fiyatıda çok uygun. ayrıca kadınlar gününde büyük marketler %50 indirim yapmıştı. bu fiyatların bide yarısı olunca doldurdum çantamı. önümüzdeki sene kadınlar gününe kadar yeter bunlar bana :) :lepi:

LOEAL NıVEA BU ıKisinden ÇOK ÇOK ıYı ıZ SERıSıNıN TEMıZLEME JELı TAM ARINMA HıSSıNı VERıYOR 3Ü BıRARADAYIKEŞFEDıP SıTEDE ıLK KONUSU DA BEN AÇMIŞTIM DERMO KOZMETıK almaya ekonomisi müsait olmayanların tüm ürünlerini alabilecegi marka bence

ben de çok memnunum ürünlerinden
sadece toniği konusunda emin değilim
çok hafif geldi bana
onun dışında temizleme jelleri
maskeleri nemlendiricisi falan çok güzel

ben garnier saf ve temiz serisinin hepsini kullanıyorum. yağlı sivilcesiz ama bolca siyah noktalı cildim var. daha öncedende ROC, MONTEİL, SEBAMED gibi ürünler kullanmıştım bir ton para saçtım hepsine ama cildimde en iyi temizlik hissi yaratan garnier saf ve temiz oldu. fiyatlarıda çok makul. vazgeçebileceğimi sanmıyorum süper bir seri yağlı ve siyah noktalı ciltler için.

Yeşil olan Garnier esas bakımı indirimdeydi alım dedim ama benim cildime iyi gelmedi inatla bir hafta kullandım, neden inatla 3 günde anlaşılmaz diyolar ya ürünün iyi mi kötü mü olduğu ondan yok yani alışmadı cildim; yüzümde koca koca sivilceler çıktı, benim cildime iyi gelmedi .

Ama göz makyajı temizleyicisine kötü diyemem, baya yogun göz makyajını zorlamadan çıkarıyor.

Berbat makyaj temizleme losyonu hicbir ise yaramıyor sanki suyla yikiyorum 3 ü bir aradayi kullandim oda berbat bence hic iyi değil

Back
X