Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
allaha şükür yanımda yöremde yok böyle kişiler, ancak bugün bir arkadaşımla kahvaltı ederken bir adamın 18 yaşlarındaki bir kızcağıza çok sert bir şekilde "ne bu masanın hali kız, gel buraya, nasıl iş yapıyorsun sen, çabuk topla burayı" diye azar çektiğini gördüm. ne zaman bu tarz bir olaya karışsam eninde sonunda haksız çıktığım için tövbeliydim karışmamaya, ama yine de dayanamadım, arkadaşımla adamın yüzüne bakarak "kalkalım bu seviyesiz ortamda durmak istemiyorum" dedim. anladı mı, sanmam...
kızın suratı çok üzdü beni. yazık. hem az paraya çalışıp hem de elin görmemiş ayılarının ağız kokusunu çekiyorlar. bir şey deseler patronları zaten direkt müşteriyi savunmaya kararlı, işten çıkarılıyorlar.
siz ne düşünüyorsunuz bu insanlar hakkında?
Abd de size mutluluklar o zaman.o milletin icin de biz de variz gayet de gorgulu ve saygiliyiz siramizi da bekleriz.Türkiye'ye geldiğimde ben de şahit oluyorum, dikkatimi çekiyor.
Afedersiniz ama zaten bizim milletimiz genel olarak kaba ve saygısız. Millet ne sıra beklemeyi bilir, ne toplu alanda yaşamayı, ne bir şeyi. Biraz lafını geçirdiği birini gördü mü biner tepesine. Ben ABD'de yaşıyorum, burada kimse kimseye ayılık yapamaz, mevki ne olursa olsun.
Tabii, eminim öyledir, zira toplu alanlarda görüyoruz saygı ve görgünüzü. :)Abd de size mutluluklar o zaman.o milletin icin de biz de variz gayet de gorgulu ve saygiliyiz siramizi da bekleriz.
Neyse..Tabii, eminim öyledir, zira toplu alanlarda görüyoruz saygı ve görgünüzü. :)
Hizmet sektöründen herkes parası karşılığı bir hizmet alıyor. Eğer ben verdiğim paranın karşılığını alıyor, sıcak ve nazik bir muamele goruyorsam kanka oluyorum çalışan kişilerle. Ama olması gereken hizmeti goremezsem tepkimi güzel bir üslupla dile geiririm.Başlığa istinaden yazmak istediğim çok şey var ama neyse diyorum, ben de hizmet sektöründeyim, insanlar gelinden gelse her türlü aşağılamayı ego tatminini de yaparlar. İyi insan yok mu binde bir....
Böyle insanların insan olmadığını düşünüyorum.