- 20 Haziran 2013
- 684
- 37
- 118
Selçuk bey muayenesi Gata'da mı yapıyor arkadaşlar? Bir de randevu için ulaşabileceğim bi numara var mı?
gatadan emeklı olmuş özel yerı var internete yazınca cıkıyor adres bılgılerı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selçuk bey muayenesi Gata'da mı yapıyor arkadaşlar? Bir de randevu için ulaşabileceğim bi numara var mı?
Ben ankaradayım.istanbulda emre ılhan ve muhammet dılberden baya memnun olan var
Valla ben kalkık istemedim ama fazlasıyla kalkık bi burun yaptı hiiiiç memnun değilim açıkçası... 1Merhaba ,
bizim ailenin burun estetiği için seçtiği isim yıllardır Selçuk Işık , olumlu ve olumsuz tarafları var .Birincisi ne yapacağına dair çok açıklama yapmaz fakat dolgu vs gerekiyorsa operasyon sırasında ek ücret almadan yapar .Özellikle siz kalkık bir burun istemedikçe doğala yakın çalışır.Ben memnunum , ablamın ki belli oluyor , kuzenimin nefes sorunu oluştu iki kez ameliyat oldu, bir başka arkadaşımsa hayatının değişimini yaşadı . Diyebilirim ki görüşüp siz karar verin .Birçok yere göre daha uygun çünkü sekreter vs masrafı yok :)
Arkadaşınız kötü anlamda mı hayatının değişimini yaşadı tam olarak anlamadım? Uygun fiyata ankarada doktor bulmam gerekiyor. Fotoğraf atabilir misiniz acaba?Merhaba ,
bizim ailenin burun estetiği için seçtiği isim yıllardır Selçuk Işık , olumlu ve olumsuz tarafları var .Birincisi ne yapacağına dair çok açıklama yapmaz fakat dolgu vs gerekiyorsa operasyon sırasında ek ücret almadan yapar .Özellikle siz kalkık bir burun istemedikçe doğala yakın çalışır.Ben memnunum , ablamın ki belli oluyor , kuzenimin nefes sorunu oluştu iki kez ameliyat oldu, bir başka arkadaşımsa hayatının değişimini yaşadı . Diyebilirim ki görüşüp siz karar verin .Birçok yere göre daha uygun çünkü sekreter vs masrafı yok :)
Burnunuz şu an ne durumda fotograf atabilir misinizay kızlar burnum çok kaşınıyoriç kısmı değil ama alçımın olduğu yer brun üstüm ayyy nerdeyse alçıyı söküp atıcam yani o derece bu sorunu yaşan varmı kızlar bana yazın ne yapmalıyımm neden kaşınıyro acaba.burnum çok ödem toplamıştı omu geçiyor ki offfffffffffffffffff