gata da selçuk ışık

Teşekkür ederim, bunu bilmiyodm ve ne zaman arasam ulaşamıyordum, o kadar saygısızlar ki aradğımda ayrıldı demek yerine telefonu yüzüme kapattılar. :47::37::33:

dr Selçuk ışık ı araştırıyorum, hastası olup ameliyat sonrası fotosu olan var mı acaba

Merhaba ben Selçuk Hoca ile görüşmeye gittim ama hasta resimleri gerekiyorr bir türlü görmeden karar veremiyorum...
Daha önce Selçuk Bey e ameliyat olan birileri var mı aranızda varsa fotoğraf görebilir miyim ??
Teşekkürler

Selam liposakşın olmak istiyorum ankaradayım önereceğiniz hocalar varmı???

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Serdar Öztürk'ü öneririm onun üzerine burun ameliyatı yapan Dr. Tanımam

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Merhaba ,
bizim ailenin burun estetiği için seçtiği isim yıllardır Selçuk Işık , olumlu ve olumsuz tarafları var .Birincisi ne yapacağına dair çok açıklama yapmaz fakat dolgu vs gerekiyorsa operasyon sırasında ek ücret almadan yapar .Özellikle siz kalkık bir burun istemedikçe doğala yakın çalışır.Ben memnunum , ablamın ki belli oluyor , kuzenimin nefes sorunu oluştu iki kez ameliyat oldu, bir başka arkadaşımsa hayatının değişimini yaşadı . Diyebilirim ki görüşüp siz karar verin .Birçok yere göre daha uygun çünkü sekreter vs masrafı yok :)

Merhaba ,
bizim ailenin burun estetiği için seçtiği isim yıllardır Selçuk Işık , olumlu ve olumsuz tarafları var .Birincisi ne yapacağına dair çok açıklama yapmaz fakat dolgu vs gerekiyorsa operasyon sırasında ek ücret almadan yapar .Özellikle siz kalkık bir burun istemedikçe doğala yakın çalışır.Ben memnunum , ablamın ki belli oluyor , kuzenimin nefes sorunu oluştu iki kez ameliyat oldu, bir başka arkadaşımsa hayatının değişimini yaşadı . Diyebilirim ki görüşüp siz karar verin .Birçok yere göre daha uygun çünkü sekreter vs masrafı yok :)
Valla ben kalkık istemedim ama fazlasıyla kalkık bi burun yaptı hiiiiç memnun değilim açıkçası... 1
senem dolsun indirtticeem. Çok rahatsız ediyo bu burun beni . Bi daha da para vermek istemiyorum siz düzeltin dedim bakalım indrirebilrse. Hiç dudak burun arası mesafeyi gözetmemiş bu kadar bariz yapmamalıydı bir profesör. Gülmekten çekinir oldum.

yaaa kizlar nolur yardim...!!!
biz gecen sene kuzenimle burun ameliyati olduk. onun cok daha problemli bir burnu vardi. benim de hafif izmir kofteye benzeyen kemersiz cok inik deil kalkik da deil guzel de deil kotu de olmayan bir burnum vardi. kuzenimin burnunu kirdi kemerini aldi ama ucunu kaldirmadi ve kok kismi duz ama ucu yamuk bir burun yapti.
benimse kirmadi torpuledi . gel gelelim burnum kemerli ama eskiye nazaran bir kalkik bir burun oldu.
simdi 2 miz de tekrar olucaz. ankarada kalkik ama kalin bombeli burun yapan guvenilicej bir doktor ariyoruz.
bu son sansimiz. ikimizi de mahveder ailelerimiz. onu annesi beni annem ablam ve esim. yardim. noluuur:*

Selçuk ışık'a yakın zamanda ameliyat olan var mı? Acilen doktor bulmam gerek memnun olmayanlar da var ama kinse fotoğraf yüklememiş lütfen yardım edin

Merhaba ,
Arkadaşınız kötü anlamda mı hayatının değişimini yaşadı tam olarak anlamadım? Uygun fiyata ankarada doktor bulmam gerekiyor. Fotoğraf atabilir misiniz acaba?

ay kızlar burnum çok kaşınıyor :KK43:iç kısmı değil ama alçımın olduğu yer brun üstüm ayyy nerdeyse alçıyı söküp atıcam yani o derece bu sorunu yaşan varmı kızlar bana yazın ne yapmalıyımm neden kaşınıyro acaba.burnum çok ödem toplamıştı omu geçiyor ki offfffffffffffffffff
Burnunuz şu an ne durumda fotograf atabilir misiniz

Back
X