Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Siz oldubuzmuarkadaşlar merhaba aranızda gatada burun estetiği ameliyatı olan var mı acaba?
Hayır olmadım ama düşünüyorum fikir alışverişi için post açtım ama henüz olan çıkmadıSiz oldubuzmu
Kime olcaksnz bnde orda olcammHayır olmadım ama düşünüyorum fikir alışverişi için post açtım ama henüz olan çıkmadı![]()
Ben sinan öksüzü düşünüyorum fakat henüz görüşme imkanım olmadi siz kimi düşünüyorsunuzKime olcaksnz bnde orda olcamm
Bana Dr özgür hürkal dediler ama Dr HK hiç bi bilgim yokBen sinan öksüzü düşünüyorum fakat henüz görüşme imkanım olmadi siz kimi düşünüyorsunuz
Evet gatadaki doktorlar hakkında bilgi yok nedense size kim önerdi doktoruBana Dr özgür hürkal dediler ama Dr HK hiç bi bilgim yok
Bende sinan öksüze olucam anestezi için tahlillerim yapılıcak bakalım 1 2 ay beklemem lazımmışBen sinan öksüzü düşünüyorum fakat henüz görüşme imkanım olmadi siz kimi düşünüyorsunuz
Benim tahlillerden sonra o hoca gırck ameliyata dedi hoca yeni onklojıden gelmiş hakkında hiçbi bilgi yokkBende sinan öksüze olucam anestezi için tahlillerim yapılıcak bakalım 1 2 ay beklemem lazımmış
Size fiyat olarak ne söyledi acaba ben başka bir ildeyim kısa zamanda görüşmeye gideceğim.instagramda takip ediyorum burunları güzel çok doğal benceBende sinan öksüze olucam anestezi için tahlillerim yapılıcak bakalım 1 2 ay beklemem lazımmış
Bencede çok doğal ve güzel burunlar yapıyo tavan ücret 5 binmiş ameliyata göre belirleniyomuş ücret ama 5binden üstü olmazmış yani bi bakarsın 2 binde olmuş olabilir 3 binde ameliyata bağlı ama bence değer çünkü ben yaptığı burunları begeniyorum güzel ama bambaşka burun gibi degil senin burnunu tamamen yok etmeden degistiriyo ve sen eski burnundan biseyler görebiliyosun bazıları var sanki eski burnunu cıkarıp baska bi burun takmıs gibi ben öyle bisey istemem acıkcasıSize fiyat olarak ne söyledi acaba ben başka bir ildeyim kısa zamanda görüşmeye gideceğim.instagramda takip ediyorum burunları güzel çok doğal bence
Senin tahliller ne zaman canım bende yarın tahliller icin gidicemBenim tahlillerden sonra o hoca gırck ameliyata dedi hoca yeni onklojıden gelmiş hakkında hiçbi bilgi yokk
hangi doktor acabaBencede çok doğal ve güzel burunlar yapıyo tavan ücret 5 binmiş ameliyata göre belirleniyomuş ücret ama 5binden üstü olmazmış yani bi bakarsın 2 binde olmuş olabilir 3 binde ameliyata bağlı ama bence değer çünkü ben yaptığı burunları begeniyorum güzel ama bambaşka burun gibi degil senin burnunu tamamen yok etmeden degistiriyo ve sen eski burnundan biseyler görebiliyosun bazıları var sanki eski burnunu cıkarıp baska bi burun takmıs gibi ben öyle bisey istemem acıkcası
ben fiyat sordum 10bin dedi çok pahali yaBende sinan öksüze olucam anestezi için tahlillerim yapılıcak bakalım 1 2 ay beklemem lazımmış
Ben instagramdan mesaj atmistim özel fiyatı 9 bin ama gata 4-5 bin arası fakat gatada bekleme süresi uzayabilir demişti.Bencede çok doğal ve güzel burunlar yapıyo tavan ücret 5 binmiş ameliyata göre belirleniyomuş ücret ama 5binden üstü olmazmış yani bi bakarsın 2 binde olmuş olabilir 3 binde ameliyata bağlı ama bence değer çünkü ben yaptığı burunları begeniyorum güzel ama bambaşka burun gibi degil senin burnunu tamamen yok etmeden degistiriyo ve sen eski burnundan biseyler görebiliyosun bazıları var sanki eski burnunu cıkarıp baska bi burun takmıs gibi ben öyle bisey istemem acıkcası
O özelde olunca öyleymiş gatada öyle degil canımben fiyat sordum 10bin dedi çok pahali ya
Gatada sinan öksüz canımhangi doktor acaba
O zaman fazla değilmiş 1-2 ay benim içinde iyi olur bebegim var çünkü büyür biraz daha ameliyat olursan süreci buradan yazarmisin ben çok korkuyorum aslında bu sefer fena gaza geldim bakalim1 2 ay arası uzuyomus canım çokta uzun bi süre degil bence normal
Ben yazarım canım iyi olsada kötı olsada buraya genelde kötü olanlar yazıyo iyi olanlar ameliyattan sonra kayboluyo bilgi vermiyo ben agustos gibi olurum büyük ihtimal ve yazarımO zaman fazla değilmiş 1-2 ay benim içinde iyi olur bebegim var çünkü büyür biraz daha ameliyat olursan süreci buradan yazarmisin ben çok korkuyorum aslında bu sefer fena gaza geldim bakalim![]()