GATA'da doğum yapan veya yapacak olan var mı?

emi1981

Kuzucuğum benim...
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2009
326
2
96
Ankara
Gebelik takibi ve doğum için Gata'ya gitmeyi düşünüyorum. Orada doğum yapacak olan ve doktor tavsiyesi olan var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.

doğum yaptın mı gata da?

şimdi bende araştırıyorum da?

nasıl dı? tavsiye edermisin?

bir arkadaşım eşi subay olduğu için istanbul gata da doğum yapmış ve çok memnun kalmış.bana da gitmemi tavsiye etti.ama sivillere muamele konusunda olumsuz şeyler duydum.birde kontenjan %5 miş.

ayyy bende gatada gebelik takibi yapıyorum eşim askeri personel.. dğumuda orda yapacagım nasipse... ıyı oldu bu konuyu açtıgınız.

gatada bir çok bölümdeki prof..lar gercekten cok ilgili ama onemli olan ii bir doktora denk gelmek benmde eşim asker bnde allah nasipp ederse gatada dogumm yapmak isterim cunku medıcana dahıl bi çok özel hastahnelerın doktorlarından cok cok iyiiler...

arkadaşım ekim ayında haydarpaşa gata da yaptı doğumunu çok memnun kaldı doktorundan ismi Murat ama soyadını bilmiyorum belki işinize yarar diye düşündüm.

sivil olarak bende gata haydarpaşaya gitmek istiyorum, doktor önerileriniz varmı???
ayrıca sivil olarak gitmenin kötü yanları olur mu???

arkadaşım ekim ayında haydarpaşa gata da yaptı doğumunu çok memnun kaldı doktorundan ismi Murat ama soyadını bilmiyorum belki işinize yarar diye düşündüm.

murat beyi banada çok öven oldu fakat bir türlü boş bir gün randevusu bulamadım ne yazıkkiii... ama yınede dıger doktorlarda ıyıler...

İstanbul GATA öğretim üyesi randevusu nasıl alınıyor acaba bilen var mı kızlar?:26:

ben ankara gataya gidiyorum, normal takip sürecinde herhangi bir sorun yasamadım. sıra beklemek gibi bir sorun fazla olmuyor en azından diğer hastanelere göre cok iyi.ama doğum hakkında bilgim yok. orada doğum yapacağım askeri personel eşiyim. bilgisi olan varsa paylaşabilir mi acaba? eşler doğuma giremiyor ve bayan refakatci alınıyor. sadece bunu biliyorum. özel odalar var mı yok mu bilmiyorum. odalar kaç kişili bilmiyorum. doktorlar kim, nasıllar bilmiyorum.

randevu nasıl alınıyor canım ?

randevu alınmıyor. oraya sabah gidin kayıt yaptırın sıra veriyorlar, bu kadar.

gatada doğum yapan varsa bilgileri paylaşsın lütfen benimde orası var aklımda merak ettiklerim epiduralle yaptırıyorlar mı odalara refakatçi alınıyor mu kaç kişilik odalar vs..

ben haydarpaşa gatada spinal sezeryan ile doğum yaptım doktorum murat muhçu idi çok memnun kaldım 5 kişilik odada şansımdan doğumdan önceki geceyi tek başıma doğum yaptığım geceyi 2 kişi geçirdim.

Ben de Gata da yaptiriyorum takibimi. Dogumu Gata da yaptirip yaptirmama konusunda kararsiz kaldim. Dogumda iceri kimseyi almiyorlarmis.Ben fotograf cektirmek istiyorum.Tabi ozel hastane rahatligi yok.Muhtemelen odalar buyuk ve 3-5 kisilik. Dus imkan vesaire de yoktur..Ama yine de Istanbul Gata da dogum yapan arkadaslar duygu ve dusuncelerini yazarlarsa bizlere cok buyuk iyilik yapmis olurlar.Simdiden tesekkurler ve herkese hayirli dogumlarr:))

hangi dr.'a gidiyorsunuz?benim eşim de askeri personel...ben de gitmek isityorum aslında ama dr'ları konusunda hiç bir bilgimiz yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…