GATA'da doğum yapan veya yapacak olan var mı?

Biz tsk mensubuyuz, kendim gidip gormedim henuz ama gidip cok memnun olan arkadasim da var, lanet eden de.
Bu aslinda dogumun nasil gectigi ile ilgili. Hamilelik takibinde genelde memnunlar fakat dogumun nasil gectigi belirleyici oluyor. Devlet hastanelerindeki gibi sanci odasinda oluyormussunuz, esiniz, akrabaniz giremiyor. Dogumu cok kisa suren bir arkadasim haliyle gayet memnunken, 22 saat o odada tek basina kalmak zorunda olanlarin psikolojisi bozulmustu.
Yalniz gata tam techizatli bir hastane. Ve temiz rahat oldugunu soyluyorlar. Benim gittigim ozel hastanede yenidogan yogunbakim vb olmadigi icin gidip görmek istiyorum acikcasi.

yaa maşallah herkes bilgi istiyor ama doğum yapanlardan da kimse fikir beyan etmemiş.Arkadaş o kadar kişi burada doğum yapacağım demiş,biri de çıkıp evet yaptım,sorularını yanıtlayabilirim dememiş.Bak yine havada kaldık!

Ben geçen sene doğum yaptım doğuma okan özden ve bülent doğan girmişti çok rahattı geçti herşey hemşireler de ilgiliydi

Benim babam astsubaydi su an evliyim bende yararlanabilirmiyim gata da esim deil ama babam astsubay emeklisi okdu

Ben doğumu medeical park ta yaptım.Eşi asker olan bir arkadaşım gatada yaptı resmen gözüm patldı dedi,çok kötü davranmışlar soğumda resmen azarlamışlar.

Murat Muhçu bir ara Ümraniye Devlet Hastanesine de gelmişti , Riskli gebelik konusunda iyi olduğunu duymuştum ancak dediğin gibi bu kadar yapılandan sonra gitmene değmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…