gatada tüp bebek varmı

Karxixnca Kxixz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2007
552
28
96
42
Diğer
ya kızlar saglık sektöründe çalışıyorum ama inanın kendim hastaneye gitmekten ve rapor çıkarmaktan nefret ediyorum soracagım odurki tüp bebek raporu çıkarmak maliyet olarak bize ne kadar katkısı var.bir sürü prosedürle ugraşmak istmiyorum.hani ciddi bir rakamsa ugraşayım bildigim kadarıyla özel hastanede yapılan tüp bebegin yüzde yirmisini devlet karşılıyor ilaçların yüzde seksenini devlet karşılıyor rapor çıkınca tabi süleymaniye kadın doğum hastanesinde arkadaşım rapor çıkardı fakat onun bir aşılaması var ve erkek kısırlıgı oldugu için zorlanmadı kadın kısırlıgında rapor zor oluyormuş.acaba gatada rapor alınıyormu asker eşleri bilginiz varmı

ben gata dan rapor çıkardım ama dr gata da prof. ben hiç birşeyle uğraşmadım sadece kan vermek için gata ya gittim ayrıca 3 aşılamamıda dr um özel muayenesinde yaptıdım asker eşi olmamama rağmen dr um sağolsun çok yardımcı oldu ve bir günde raporum çıktı tüpbebeği medical parc bahçelievlerde yaptırdım raporlu olduğum için 2250 ytl sadece hastane ücreti verdik onuda tedavi süresinde 3 aşamada ödedik böyle bir kolaylık sağlamışlar. onun dışında ilaçların sadece %20 lik kısmını biz ödedik bize ilaçlar dahil 3000 ytl gibi birakama geldi şuanda hamileyim ilk denememde çok şükür tuttu inş sende ve diğer arkadaşlarımda bir önce bu mutluluğa kavuşur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…