canim gayet acik zar zor gecinen biri degil diyor hepsimi zengin sence ? nyse ya ben cikiyorum bu ntopicten
hea. sende bu laftan AYNın gaylerin fuhuş yaptığını söylemeye çalıştığını çıkardın. .
.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canim gayet acik zar zor gecinen biri degil diyor hepsimi zengin sence ? nyse ya ben cikiyorum bu ntopicten
Nerede çalışsalar rahatları yok.
Tacizin en Babası Erkeklerden geliyor.
Şanslılarsa şöhret olup yırtıyorlar, şansızlara geçit yok.
Ne yaparlarsa yapsınlar, ne kadar dürüst yaşamaya kalksalar maalesef rahat yok kimilerince.
Biz Kadınların korkusu çok farklı. Onları dışlamak yerine, sağdan soldan duyduklarımızla hareket edeceğimize, biraz empati yapmalıyız. Belki anlarız Psikolojilerini...
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis
Arkadaşlar ben bu tip konulara pek yorum yazmam ama yorumları okuyunca dayanamadım ve yazma gereği duydum:1no2:
Maşallah 2 - 3 kişi dışında hepiniz ne kadar hoşgörülüsünüz öyle gözlerim yaşardısenağlama keşke herkese karşı böyle hoşgörülü ve iyi niyetli olsaydınız derim:1shok: insanlar burada fikirlerini yazarken bile kınıyor bazılarınız ama sıra bu tip çarpık ilişkiye gelince sana ne, sen görme, adamın kendi tercihi ,kimseyi ilgilendirmez vs. vs.
ne demek sana ne ya kadın aynı apartmanda böyle iğrenç bir ilişki yaşayan birileriyle her an burun buruna yaşamak zorunda mı:jeyyar:defolsun gözlerden ırak bir yerde kendine çadır mı kurar müstakil ev mi alır ne yaparsa artık bari kötülüğü alenen yaymasınlar gizli tutsunlarkimsenin gözünün önünde yapmıyorlarmış ama herkes biliyor öyle olduklarını
hadi o hasta diyelim peki onunla birlikte olan ahlaksız adama ne demeli
![]()
![]()
![]()
bizim okulda da gayler var. hatta bilgisayar lab.inda ele ele kol kola oturup birlikte surf yapanlar var.
midem bulanirdi acikcasi. seninkini de ona benzettim.
ama gozumu kapamyi tercih ettim ben. yapacak baska da birsey yok tabi.
sahsen ama lezbiyen olmalarini tercih ederdim.. sahsi fikrim..
Nerede çalışsalar rahatları yok.
Tacizin en Babası Erkeklerden geliyor.
Şanslılarsa şöhret olup yırtıyorlar, şansızlara geçit yok.
Ne yaparlarsa yapsınlar, ne kadar dürüst yaşamaya kalksalar maalesef rahat yok kimilerince.
Biz Kadınların korkusu çok farklı. Onları dışlamak yerine, sağdan soldan duyduklarımızla hareket edeceğimize, biraz empati yapmalıyız. Belki anlarız Psikolojilerini...
duygu asenanın paramparça adlı kitabından bir kuble benı ençok etkileyen : gurbette olan erkek çocuk evı arıyo telde annesiyle konuşurken diyor kiglum bu bayram da mı gelmeyeceksin çocugu da hayır anne tatili sevgilimle geçirecegim annesi de diyor ki oglum onu da al gel artık baskılardan gizlemekten sır olmaktan bıkan çocuk :anne sevgilim erkek diyor olsun oglum onu da al gel ve o kişi şuan çok büyük bir şirketin ceosu yanı ne intiharı düşünüyo ne kötü yola düşüyor cehaletle evladını reddetse olacaklara bakın Allah başı verip de göstermesin burada ahkam kesmeyelim lütfen atomu çözmek daha zormuş önyargıları yıkmaktan
selam kızlar...bir bilene danışayım dedim...
alt çapraz kat komşumuz bir gay...sana ne diyeceksiniz...evet cuma akşamına kadar ben de herkese size ne dedim...
başından anlatayım...bu arkadaş ev sahibi, apartmana ilk taşınanlardan...bir yıldan fazla oturmuş kendi evinde ama rahat bırakmamışlar...sürekli tepki, tavır, laf sokma vs...bıktırmışlar...ben o zaman daha yoktum apartmanda...sonra bu arkadaş taşınmış, evi kiraya vermiş...kiracısı 6 ay kadar önce çıktı, uzun süre evi satılık ilanında durdu ama yüksek bir para istediği için satılamadı...belki de biraz gay olduğundan bilemiyorum...şimdi geri geldi...taşındı yerleşti...bir gece vakti kimseye görünmeden yerleştirdi evini, sabah uyandığımızda yeşil çiçekli perdeleri takılmıştı...millet yine konuşmaya başladı, hatta yan dairesindeki çift kiralık ev aramaya başladılar çıkacaklar...ben hep onu savundum...size ne dedim...onun seçimi hatta belki zorunluluğu dedim...ama cuma akşamı sevgilisiyle geldi...güzel bir arabadan indiler, bagajdan market poşetlerini aldılar, sevgili başındaki spor şapkayı indirdi yüzüne, yüzü seçilmesin diye, boylu poslu bir çocuk...dün sabah da çocuk ekmeklerini alıp geldi...balkonda kahvaltı yapıyolarmış...bir anda tuhaf oldum...midem bulandı...
hakkatten onun özel hayatı, ama sonuçta yaşanan çarpık bir ilişki, alt katımda ve benim midemi bulandırdı...sizce yanlış mıyım...?
duygu asenanın paramparça adlı kitabından bir kuble benı ençok etkileyen : gurbette olan erkek çocuk evı arıyo telde annesiyle konuşurken diyor kiglum bu bayram da mı gelmeyeceksin çocugu da hayır anne tatili sevgilimle geçirecegim annesi de diyor ki oglum onu da al gel artık baskılardan gizlemekten sır olmaktan bıkan çocuk :anne sevgilim erkek diyor olsun oglum onu da al gel ve o kişi şuan çok büyük bir şirketin ceosu yanı ne intiharı düşünüyo ne kötü yola düşüyor cehaletle evladını reddetse olacaklara bakın Allah başı verip de göstermesin burada ahkam kesmeyelim lütfen atomu çözmek daha zormuş önyargıları yıkmaktan
canım ya
sen takılmışsın bir Duygu asena nın paramparça kitabına dünden beri aynı şeyi söyleyip duruyorsun...
Kitap reklamımı yapıyorsun,yoksa etkisinden mi kurtulamadın anlamadım gitti...
yok gizli gayler,yok evli olup ta aslında pasif aktif gay olanlar..
Konu bumu Allah aşkına ya...
işte konu bu"hakkatten onun özel hayatı, ama sonuçta yaşanan çarpık bir ilişki, alt katımda ve benim midemi bulandırdı...sizce yanlış mıyım...?" ...
Başka birisinin dünkü yorumuda şöyleydi,
yok sizin evladınızın yiğeninizin başına gelse ne olurdu...şakkıdı
Buda eski zamanlarda nenelerimiz,annelerimiz çocuklar uyumayınca korkuturlardı..
"çabuk uyu bak,öcü geliyor" aynı ona benziyor...
Bir başkasının yorumu , Türk erkeklerinin % 60 gay...:1shok:
Hadi ya nerden biliyorsun.CADIARZU
Tövbe yarabbim yok böyle bir şey ya...:Saruboceq:
Burda hiç kimse gayleri lezleri asalım keselim demiyorki..
Normal bulmuyoruz diyoruz,üstüne basa basa diyorum normal bulmuyoruz diyoruz...:1closedeyes:[/B]
Bakın işte size göre normal olmayabilir ancak bana göre normal.. Onlara göre de normal.. Dolayısıyla rahatsız olunacak bir durum yok "bence"..elbette herkes kendine göre yaşar,benim ak dediğime sen kara dersin
siyasi görüşler,dinler,hayata bakış açımız,sosyal statümüz vs...vs...bunları herkes kendi belirler..
ve bu konuyla ilgili herkesin birbirine saygı duyması gerekir..çünkü bunlar kişisel tercihtir
elbette değişkenlik gösterir...ama gaylik,lezbiyenlik gibi ahlak dışı hiçbiryerde geçmeyen kavramları
tutup bunları yok duygusal,yok çok iyi diyerek kabullendirmeye çalışırsak eğer bu sapkınca iş belli zaman snra çok sıradan alelade bir hale gelebilir..o insanlar elbette duygusal olur aradıkları hiçbir şeyi bulamamışlar ki böyle birşeye yönelmişler..psikolojik anlamda rahatsızlar zaten..normal bir tutum davranış değil bu durum...asalım keselim ölsünler demiyoruz..ama yarın birgün bizim çocugumuz ya da ailemizden biri böyle bir yol seçerse tek suçu hormonlarda bulmamak gerekir ozaman...normal karşılandıkça bu duruma hoşgörüyle yaklaştıkça bu durumdaki insanların sayısı artmaya devam edecektir..