Gay alt kat komşumuz...

değil...o bitişik değil çünkü ona...bitişik olan taşınmaya niyetli...
meliş zaten yılın yarısı dışarda...ama o daha taşınmadan anlatırdı...hastanede işi olan ona koşar çok yardımcıdır derdi...yemek pişirir getirirdi bana diyor, yılbaşı gecesi gelmiş bir kere kadın olarak, elbisesi, makyajı, ojeleri felan...yani ne bilem yaaa...

Gay değilmiş canım..
Travestiymiş..
Bence yine de şükret,size sıkıntı vermiyorlar ya..

haa o gay değil o zaman travesti..kadın kıyafeti giyiyorsa.....
travesti mi oluyor...ondan işte...
ya gene bu gay konusu döndü dolaştığı sapıklığa dayandı. elinizin altında klavye var bol keseden atıp duruyorsunuz. büyük konuşmayın yarın öbür gün bizimde çocuklarımız olacak. gelseler anne- baba ben gay im deseler pis sapık diye sokağa mı atacaksınız. el insaf...

tabi ki atmayız...ama al sevgilini gel olm da demeyiz heralde ne bileyim yaaa...
offf...çok karılık...

sizinkinin dış görünüşü de değişik demekki bizimkinin öyle değildi normal bir erkek gibi görünüyordu öğrenince çok şaşırdım

yok akşam iş dönüşü görmüştüm dar kot üzerine yapışan bir badi, saçlar zaten uzun kaşlar alınmış...hani dışardan kesin anlaşılıyor...erkek gibi felan değil...

buna bir itirazım yok zaten...olabilir...onları bilmyoruz fark burda...gözümüzün içine baka baka değil durumları...

gay arkadaş olabilir...belki...benim olmadı ama olabilir...
ama karı koca gibi girip çıkmaları...ya işte ne bilem yaaa...
okadar moderen olamadım ben daha kanımca...

bak gerçekten çok iyi dost olurlar. bir derdin olduğunda hep yanındadırlar.tabii,hepsi için konuşamam sadece tanıdıklarımöyleydi...
tabii benim dediklerim gay ,travesti tanımadım hiç..

buna bir itirazım yok zaten...olabilir...onları bilmyoruz fark burda...gözümüzün içine baka baka değil durumları...

gay arkadaş olabilir...belki...benim olmadı ama olabilir...
ama karı koca gibi girip çıkmaları...ya işte ne bilem yaaa...
okadar moderen olamadım ben daha kanımca...

Moderenlikle ne ilgisi var kuzum ya.Bende buna kızıyorum.
Tamam İğrenç,Bir durumdur,Tasvip etmezsiniz,Vs...
Ama Bu eminim onların tercihi değildir...
Sağlık sorunudur..Ama başedemeyince Tercih meselesi yapmışlardır..

Valla Kimse kusura bakmasın.Onlarda İnsan..Hemde çoğu kadından daha iyi dost oluyorlar.
Bunun mesheple mideyle ilğisi yok..

etliye sütlüye karışmayan, kendi halinde biriyse çok da umursamamak lazım.

evin içinde yapacaklarını da pek aklınıza getirmeyin, madem bir de hamilesiniz, bence psikolojinizi bu tur şeylere hiç yonlendirmeyin. belki de aklınıza gelen şeyler olmuyordur. sadece duygusal boşluklarını kapatmaya çalışıyorlardır. kadın-erkek ilişkilerinde bile kimisine göre iğrenç birsürü şey yaşanabilir.

ve belki de kısa süre sonra taşınır..

değil...o bitişik değil çünkü ona...bitişik olan taşınmaya niyetli...
meliş zaten yılın yarısı dışarda...ama o daha taşınmadan anlatırdı...hastanede işi olan ona koşar çok yardımcıdır derdi...yemek pişirir getirirdi bana diyor, yılbaşı gecesi gelmiş bir kere kadın olarak, elbisesi, makyajı, ojeleri felan...yani ne bilem yaaa...

kaydirigubbakcemile3 Marian Keyesin bi kitabında da vardı aynen bu durum sadece kadın kıyafeti giymekten hoşlanıyodu
Aynı onun gibi olmuş.
Yani okypete nin de dediği gibi gay değil travestidir ozman.
Bide adam ? hastanede çalışıyo millete yardım edince iyi evde mi göze batıyo anlamadım ki?fisfisfis
Yani milletin işi düşünce hersey normal.

bak gerçekten çok iyi dost olurlar. bir derdin olduğunda hep yanındadırlar.tabii,hepsi için konuşamam sadece tanıdıklarımöyleydi...
tabii benim dediklerim gay ,travesti tanımadım hiç..

haklısın gerçekten de öyle benim tanıdığım kişi de herkesin yardımına koşar ve bayanlarla çok ii anlaşıyordu her zaman

hııım son bilgiler ışığında (travesti olması) bende rahatsız olurdum oğlum olduğu için.
kendisi Rachael Ray ile Marta kadın ama Ellen erkek demi diye sormuş bi insan ve ben açıklamakta bayagı zorlanmıştımkaydirigubbakcemile3

Son düzenleyen: Moderatör:
İnsanların kendi tercihleri elbette ama
bizim toplumumuz buna pek de doğal bakamıyor...
en azından kişiliği oturmaya daha yeni başlamış çocuklarımızın ,
etrafında,gözü önünde bu tip kişilerin olmasına karşı geliyoruz...
herkes kendi hayatını yaşıyor,tercihleri ne olursa olsun diyoruz ama
işte uç noktalarda ve alenen yaşananlara da, tepki vermeden geçemiyoruz...
aynı olay bizim apartman da olsaydı,ne yapardım diye düşündüm,
cevap bulamadım...
Allah kolaylık versin Betiş...

bırakın adamı ya ne hali varsa görsün:jeyyar:
size zarar vermedıkden sonra problem değil bence
eğer bu durumda onaylandıysa beticim halınız tavrınız ona göre olur:jeyyar:

herkezin kendi tercihi diye düşünüyorum ben
insanlar baskı altında oldukları zaman herşeyin dozunu, yerini ve zamanını hep kaçırırlar
aslında buda onun gibi bişeyy
eğer baskı oluşursa o kişiye karşı, oda ters tepebilir
herkezin yaşamaya hakkı vardır, oda insan sonuçta
bizim yarınlarımızda neler olacağı belli değil

yahu küçük çocuklar gay erkekten etkilenmez arkadaşlar...

bu hormonal bir durum...çocuğun içinde vardır o ayrı, içinde varsa zaten bir gün ortaya çıkar...

eğer her görüdükleri erkek gibi olmak isteselerdi, etraf küçük recep ivediklerden geçilmezdi :roflol:

ayrıca adamın kendi evi, kendi hayatı...

sizi aleni rahatsız etmiyorsa ne bileyim ses falan...karışmaya hakkımız yok kimseye.

bir de sanırım tüm apartmanın ilgi alanı olmuş bu insancık, arabadan inmesi, poşet taşımasına kadar takip ediliyor dikkat ediliyor veya haydi diyelim ki gözler takılıyor...

modernlikle ilgisi de yok bu durumun.
tercih meselesi de değil. adamın mizacı böyle. bu da bir anlamda Tanrı tarafından verilmiş bir özellik...konuya bu açıdan bakarsanız adam hislerine meydan okuyamıyor. Yaradılanı hoş göreceğiz nitekim öyleyse yaradandan ötürü.
:kahve:

benim de gay arkadaşım var ; sevgilisi de var ... hiç eleştirmedim ; eleştirmeye hakkım olduğunu da sanmıyorum... zaten topluma göre normal olmadığı için yeterince sıkıntı yaşıyordur... bir de yaşadığı çevreden dışlanması ne kadar doğru olur siz düşünün...

travestiler için biraz daha farklı düşünebilirim... çünkü onlar kendi vücutlarını da kabul edemedikleri için ister istemez daha hırçın olabiliyorlar... o yüzden tedirgin olabilirdim ... ama yine de kınamak bana göre değil...

ama tabii bu insanlar toplumdan tepki gördükçe en ufak bir şeyde savunmaya geçerek sorun çıkarabiliyorlar... en iyisi onları tetikte duracak hale getirmemek sanırım...

midenin bulanmasını anlayabiliyorum
sonucta bi insanın gay oldugunu bilmek vardır,birde hem gay oldugunu hemde yanındakinin onun sevgilisi oldugunu bilmek vardır :1ninca:
ama neticede evinde istediğini yapar biliyosun:sinifsinif:

Moderenlikle ne ilgisi var kuzum ya.Bende buna kızıyorum.
Tamam İğrenç,Bir durumdur,Tasvip etmezsiniz,Vs...
Ama Bu eminim onların tercihi değildir...
Sağlık sorunudur..Ama başedemeyince Tercih meselesi yapmışlardır..

Valla Kimse kusura bakmasın.Onlarda İnsan..Hemde çoğu kadından daha iyi dost oluyorlar.
Bunun mesheple mideyle ilğisi yok..

kızma canım...modern değilim dediğim şey cinsiyetleri değil...bu kadar ortada yaşanması...
yani bir travestiyle bir adamın cinsel yaşantısını anlayabilecek kadar olamadım daha...yoksa tercihi de olmayabilir tabiki...Allah korusun...bahsettiğim bu değil benbim
...

yahu küçük çocuklar gay erkekten etkilenmez arkadaşlar...

bu hormonal bir durum...çocuğun içinde vardır o ayrı, içinde varsa zaten bir gün ortaya çıkar...

eğer her görüdükleri erkek gibi olmak isteselerdi, etraf küçük recep ivediklerden geçilmezdi :roflol:

ayrıca adamın kendi evi, kendi hayatı...

sizi aleni rahatsız etmiyorsa ne bileyim ses falan...karışmaya hakkımız yok kimseye.

bir de sanırım tüm apartmanın ilgi alanı olmuş bu insancık, arabadan inmesi, poşet taşımasına kadar takip ediliyor dikkat ediliyor veya haydi diyelim ki gözler takılıyor...

modernlikle ilgisi de yok bu durumun.
tercih meselesi de değil. adamın mizacı böyle. bu da bir anlamda Tanrı tarafından verilmiş bir özellik...konuya bu açıdan bakarsanız adam hislerine meydan okuyamıyor. Yaradılanı hoş göreceğiz nitekim öyleyse yaradandan ötürü.
:kahve:

şimdi...yaradılan ve yaradan kısmına girmiyorum ben...çünkü bu onaylanmış bir ilişki değil...hatta lanetlenmiş bir ilişki...kaldı ki günah da sevap da onların...
dikkat çekiyor çünkü yanındaki eleman kasıtlı olarak şapkayı indiriyor...evim 2.kat geleni görebiliyorum, malum yaz mevsimi balkondayız...üst katta oturan herhangi bir adam değil ki erkek erkeğe muhabbet edecekler diyelim....görünen, belli bişey işte...

Gay değilmiş canım..
Travestiymiş..
Bence yine de şükret,size sıkıntı vermiyorlar ya..

lalişim, bize verebilecekleri sıkıntı olmaz...ne olabilir...sadece karşıdan bakarız öyle...
ütülüye göz kulak olmam gerekebilir o ayrı...aman tövbe yaaa....

Elbette dışlamak olmaz,sonuçta onlar da insan ve yaşama hakkı var...
hiçkimsenin sadece keyfiyen cinsiyet değiştirebileceğine inanmıyorum...
hormonlarla alakalı bir durum,ama onların da,yaşadığı toplum insanını
tanımış olmaları gerekirdi ve ilişkilerini alenen yaşama yanlışını yapmamış olmaları gerekirdi...
bizim toplumumuz herşeyin aşırısına karşı çıkar,
onun için toplum onlara değil,onlar topluma uymak zorunda...
sevgiler...

Elbette dışlamak olmaz,sonuçta onlar da insan ve yaşama hakkı var...
hiçkimsenin sadece keyfiyen cinsiyet değiştirebileceğine inanmıyorum...
hormonlarla alakalı bir durum,ama onların da,yaşadığı toplum insanını
tanımış olmaları gerekirdi ve ilişkilerini alenen yaşama yanlışını yapmamış olmaları gerekirdi...
bizim toplumumuz herşeyin aşırısına karşı çıkar,
onun için toplum onlara değil,onlar topluma uymak zorunda...
sevgiler...

ben de böyle düşünüyorum işte...
onun evinde oturmasına çalışmasına kimse bişey demiyor zaten...
kadın doğum hastanesinde çalışıyor yaaa...
bence de onlar uymak zorunda...

Back
X