bende böyle düşünüyorum.. eşcinsel insanlara sorulduğun da diyorlar ki, ben zaten hiçbi zaman erkek hissesmedim ki..
ya da ben zaten hiç kadın gibi olmadım ki... kendimi bildim bileli böyleydim, böyle hissesiyordum..
bu konuda yalan söylicek halleri yok.. toplumu, adetleri, aileleri, toplumdaki herşey onlara karşıyken, yargılarken bu onların tercihi olamaz.. bu doğuştan gelen bişey.. bu insanlara karşı daha anlayışlı olmalıyız..
bravo, ne kadar çağdaş bi hareket!!!!!
dogru bu bir secimdir bana gore ha seytana tapmak ha gay olmak ikiside ayni kapiya cikiyo malesef zorunda kaliniliyor secmis olduklari seylere bende dahil
Cok saçma ve gerikafalısın bu seçim hormonlardan gelen birşey kimseninde elinde değil, birde gaylere elimi bile uzatmam demişsin bence fazla büyük konuşma sende bir anne adayısın ve kimseyi hor görme
Konu sahibi canım bence sende fazla kurcalama hem kendini yer durursun Abi'n anlattığın kadarıyla kültürlü ve mesleği olan birisi özel hayatıta ne seni nede bir başkasını ilgilendirir:) katil yada psikopat olmasından iyidir
ben dogustan gelen bir durum olduguna kesinlikle inanmiyorum hanfendi ozman bunu rabbimiz boleyarattiysa neden escinsellerde cocuk doguramiyor bu soruda benim hep kafami karistirmistir italyadaki pompei sehri haritadan silindi usteliklte bu rivayet degil gercek olan bisi kesinlesmis knitlanmis escinsellerin cogunlukta yasadigi bu sehir bir anda lavlarin ve toz bulutlarinin arasinda eziliyor ustelik bunu italyan rahipler bu sekilde dile getiriyorlar vakti zamaninda escinsel bir kavmi rabbimiz yeryuzunden silip helak ediyor peki madem rabbimiz bunlari busekilde yarattiysa neden helak etmek gereginde bulundu aciklarmisiniz lutfen bana?
bunun kararını nasıl sız verebılıyorsunuz bunu anlamak gercekten mumkun dııl bıyerde okudugum bıseyı yazmak ıstıyorum gercı arkadasın dınını bılmıyorum ama genede yazıyım oglu hapse gıren bır baba bıle oglunu affedebılıyorken allahın nasıl şevkatsız oldugunu dusunebılırsınız dıye bır yazı okumustum ve cok hosuma gıtmıstı yaradan bıle bu kadar affedıcıyken sız nasıl bunu seytana tapmak olarak ıtaf edebılıyosunuz ben bunu anlamıyorum ınsanlara karsı bıraz hosgöru please.....
araştırmaları incelerseniz dine yöneltmeden de mantıklı pencerelerden bakabilirsiniz.
değerli bilim insanlarının bir kısmı genlerden bile geçtiğini söylerken, bir kısmı da 0-6 yaş arasında aile ile olan çarpık ilişkilerin buna sebep olduğunu söyler. yani sonuç ne olursa olsun bu kişinin tek başına sorumlusu olmadığı hatta HİÇ sorumlusu olmadığı bir durumdur bu. dinden, imandan öte gerçeklere de bakarsak bu insanların bir suçu ve hevesi olmadığını görmek mümkündür. gerekli araştırmaları merak edenlerle paylaşabilirim.
ben dogustan gelen bir durum olduguna kesinlikle inanmiyorum hanfendi ozman bunu rabbimiz boleyarattiysa neden escinsellerde cocuk doguramiyor bu soruda benim hep kafami karistirmistir italyadaki pompei sehri haritadan silindi usteliklte bu rivayet degil gercek olan bisi kesinlesmis knitlanmis escinsellerin cogunlukta yasadigi bu sehir bir anda lavlarin ve toz bulutlarinin arasinda eziliyor ustelik bunu italyan rahipler bu sekilde dile getiriyorlar vakti zamaninda escinsel bir kavmi rabbimiz yeryuzunden silip helak ediyor peki madem rabbimiz bunlari busekilde yarattiysa neden helak etmek gereginde bulundu aciklarmisiniz lutfen bana?
dine ilk basta yonelen sizdiniz bende sizin verdiginiz cvba hitaben bu soruyu sorma geregi duydum hala cvbini vermediniz gercekten merak ediyorum LUTFEN CVP VERIN BENDE BILMIYORSAM SIZDEN OGRENMIS OLURUM
Pompei sehri Vezuv yanardagi patladigi icin yok oldu.
Bu garip mantiga gore Allah o zaman keske tum antik Yunanistan ve Roma imparatorlugunu haritadan silseydi. Zira Roma'da ve antik Yunan'da escinsellik normal bir olguydu, o zaman Allah keske bir sehir yerine butun imparatorlugu ve kitayi helak etseydi. Sadece Pompei dekilerin olmesi haksizlik olmus bence, escinsellik tum imparatorlukta yayginken tek sehrin helak olmasi onlar adina talihsizlik olmus.
Isin daha kotu yani, Osmanli'da icoglanlik gibi bir harem gorevi varken, bu durumda Istanbula da tas yagmasi gerekiyordu. Lakin Allah Turkleri kayirip, Romalilara ates yagdirmis iste.........ne yaparsiniz.
O zaman Hollanda'nin da yakinda su baskinindan gitmesi oldukca muhtemel, zira escinsel evlilik yasal bir uygulama.
Soylemek istedigim sey su ki, doga olaylarina Allahin gazabi olarak bakmak Ortacag da kaldi. Yanardagin patlamasinin tektonik hareketlerle ilgisi var, insanlarin cinsel tercihleriyle ilgisi yok.
Bu arada escinselligin hormonlardan geldigi kanitli bir olgu, inanmiyorsaniz tip kitaplarina bakabilirsiniz. Sizin inanip inanmamaniz bilimsel gercekleri degistirmez.[/Qhanfendi daha bi kac gun once bir program izldim kanitlanmis bir olgu yok malesef yana genlerden geldigi hala kanitlanamamis kanitlandigi herhangi bi adres biliyorsaniz verin bana adresi okuyup bilgi edeiniyim her insanda kadinlik ve erkeklik hormonu vardir rabbimiz bizi bole yaratmis ama escinsel olupta hangi hormonun tavan yaptigini hep merak etmismdir sizce hangi hormon onde gidiyoda bu escinsellik ortaya cikiyo ?
gerikafalimi? vallahi madem bu kadar gerikafali goruyosunuz beni hanfendi ozaman ben seviyorum bu gerikafaliligimi hormonlardan geldiginede zerre kadar inanmiyorum ayrica bir gun evlatlariniz tarafindan bu duruma duserseniz hala aynen bu rahatlikta bakabilcekmisinz bu konuya dusunmeden edemedim bir anda
siz benim sorduklarıma cevap verin daha sonra bende veririm...
Kızlar konuyu açan kişi, dün inançımı sorguluyorum tarzında konuyu açan aynı kişi değilmi:26: bana sahte bir konu gibi geliyor sanki:26:
Fake demiyorum ama yine milleti birbirine düşüren bir konu, gayette hoş. Hem din hem cinsellik.
Bence de sahte konuyu açıp gidiyo zaten konu sahibi hanım dün de böyle yapmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?