GAYLERDEN HOŞLANMAK

mirannda

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2016
13
5
36
29
Geçen gün fark ettim ki takıntılı şekilde izlediğim filmlerin ve dizilerin, okuduğum kitapların ana temasında iki erkeğin birbirini sevmesi ve değer vermesi yatıyor ve ben bir kadın olarak farkında olmadan bu konuya odaklı kalmışım ve genelde sonlarının dramatik bitmesiyle içimden çıkarıp atamadığım bir duygu seli var acaba içimde cinsiyet karmaşası yaşıyorum da cinsiyetim erkek olsa da yine erkeklerden mi hoşlanırdım gibi bir paradoksun içinde buldum kendimi

Bence bu konuda cok izleyip okudugundan fazla empati yapmissin dramatik sonlardan dolayi etkilenmissin. yoksa erkek olsam biyle mi olurdu deyip paradox icinde olmak biraz sacma olmus. biraz uzaklas en iyisi bu konudan. sonra normale dönersin.

baska kitaplar oku normal aşk romanları uzun bir sure ne kitap nede film izle bu konuda deişir dusuncelerin

Bence bu konuda cok izleyip okudugundan fazla empati yapmissin dramatik sonlardan dolayi etkilenmissin. yoksa erkek olsam biyle mi olurdu deyip paradox icinde olmak biraz sacma olmus. biraz uzaklas en iyisi bu konudan. sonra normale dönersin.
Lakin ilk etkilenişimden bu yana dört yıl geçti sorsanız izlediğim dizilere insanlar belki hiç o gözle bakmazlar ama ben sürekli birinden birinin itiraf etmesini bekliyorum sürekli

baska kitaplar oku normal aşk romanları uzun bir sure ne kitap nede film izle bu konuda deişir dusuncelerin
Aslında kriter bakımından gay olmaları değil de aşık olsam yine benzer nitelikteki erkeklere aşık olurum sanırım dediğim gibi zaten yeni fark ettim bu durumu hepsinde ortak bir payda arıyordum ne göreyim çoğu eşcinsel yada gay.

Lakin ilk etkilenişimden bu yana dört yıl geçti sorsanız izlediğim dizilere insanlar belki hiç o gözle bakmazlar ama ben sürekli birinden birinin itiraf etmesini bekliyorum sürekli

Ama dizilerde kitaplarda ana karakter kimse ona yonelik onun lehine dusunuyor insan. bundan kaynaklanıyordur bence. bi de 4 yildir izlemeye devam ettiginden. Takıntı gibi olmus sanki. uzun zaman uzak kalsan bu konudaki düşüncelerin de değişir diye düşünüyorum.

Ama dizilerde kitaplarda ana karakter kimse ona yonelik onun lehine dusunuyor insan. bundan kaynaklanıyordur bence. bi de 4 yildir izlemeye devam ettiginden. Takıntı gibi olmus sanki. uzun zaman uzak kalsan bu konudaki düşüncelerin de değişir diye düşünüyorum.
Bir de onlarda farklı bir samimiyet masumiyet görüyorum sanki diğer erkekler gibi kadınları birer güzellik objesi olarak görmüyorlar sonuç olarak hoşlandıkları erkekleri de öyle görmüyorlar hal böyle olunca da gerçek sevginin aşkın onlarınki olduğunu düşünmeye başlıyor bir insan yada hoşlandığı gay veya biseksüel bir erkeğin kendisini gerçekten seviyorsa sadık kalacağına inanıyor insan. Sanırım benim diğer erkeklere karşı güven eksikliğim var ve ne yazık ki gördüğüm tanıştığım şahit olduğum çoğu erkek şüphelerimi yanıltmadı hal böyle olunca insan böyle şeylere sarıyor.

Hmm belli ki aynen söylediğin erkeklere olan güvensizlikten olusmus bu durum. Aslinda şöyle düşün. Film diye aski dramatik hale getiriyorlar. yoksa sonuçta sevgili olduklarina göre diger iliskilerle tamamen aynı dinamige sahiptir iliskileri. dolayisiyla birbirlerini aldatabilirler de. Ayrica normalde erkeklerden hoslandiklarina gore ancak toplum baskısıyla bir bayanla evlenir. Eşini de yine bir erkekle aldatabilir. Sen tamamen daha iyi, anlayisli, sadik olacaklarini düşünmüşsün ama bunun karakterle ilgisi var sadece. Bu açıdan karmaşa yasamissin.

Azınlıkların yaşadığı ötekileştirme, vicdanınızı harekete geçiriyor, eşitlik duygunuzu dışa vuruyordur muhtemelen.

Back
X