gayos Burun Estetiği Ameliyatı

gayos

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2009
145
3
96
İstanbul
burnum hala şiş derim kalın oldugu ıcın tamamen ınmesı yaz sonuna kdr surcekmıs ama ben memnunumm sımdıkı halındende =) darısı butun ısteyenlerın basına=)
arkadaslarr en son cekıldıgım fotoyu ekledımm 6 ayı bıraz gectı. yorumlarınızı beklıormm . hepınızı cokkk opuormm =)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım ilk resim gozukuyor uzerine tıklayınca ama 2.si gozukmuyor. güle güle kullan bu arada :)

sanırım sen foto yukluyodun ondan olabilir, simdi gozuktu :) cok yakışmış canım bu arada,

çok yakışmış canım yüzüne, güle güle kullan kaydirigubbakcemile2 eski burnuma benzettim ilk halini, ben de bandajlıyım şu anda, umarım güzel olucak :Saruboceq:

çok yakışmış canım yüzüne, güle güle kullan kaydirigubbakcemile2 eski burnuma benzettim ilk halini, ben de bandajlıyım şu anda, umarım güzel olucak :Saruboceq:

cok saoll cnmm tamamen ınınce daha guzel olcak emınım =) ınss senınkıdee ıstedıın sekılde cokkkk guzel olur opuyorumnanaktan

çok bir fark göremedim ben ?ameliyat sonrası fotolarda var sanırım ama hangi haliyse yakışıyor şuan ........

Back
X