Gaz gaz gaz

Gudu

Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2017
20
2
6
36
merhaba 36 günlük oğlum var bugün yıne çok kötü oldu normalde bu kadar değildi zinco verıyorum iyi gelıyordu ama artık degıl sanırım vücut alıstı arkadasım doktoru en ıyı bıogaia dedı güçlendiriyomus hemde canlı maddeler mı ne varmıs prebiotik mı ne kullanan varmı acaba bunu biraz da rahatlasa yeter bana

Bacak hareketleri yapın bebeğe.. Yediklerinde dikkat edin. Bulgur vs süt yapıyor diye yemeyin. Gaz yapıyor. Onları iyi araştırın. Sürekli rezene için. Her gün bunları yapın düzene girer inşallah.

Ben çok bitkisel ilaç kullandım gaz için ama fayda etmedi. Düzenli masaj ve yediklerime dikkat ettim. Birde bebeğimin emzirilmesine dikkat ettim. Ağzından hava almıyordu. Emzik veriyorsanız bir süre vermeyin.

Mama ile besliyorsan gaz yapmayan biberonlar var diyorlar ama bilmiyorum ne kadar faydalı hiç kullanmadim bir dene derim.m

sapsimplex en en iyisi.
masajlar yapın, kendi beslenmenize dikkat edin. gaz yapan şeyleri yemekten kaçının.

merhaba 36 günlük oğlum var bugün yıne çok kötü oldu normalde bu kadar değildi zinco verıyorum iyi gelıyordu ama artık degıl sanırım vücut alıstı arkadasım doktoru en ıyı bıogaia dedı güçlendiriyomus hemde canlı maddeler mı ne varmıs prebiotik mı ne kullanan varmı acaba bunu biraz da rahatlasa yeter bana
Canım maflor gaz damlası öneriyorum.ben kullanmadım ama bu sitede bebeğine kullanıp çok memnun kalan mucize dediklerini daha bugün okudum.bir dene istersen.kk da başka bir forumda okumuştum.bir araştır ins sende faydasını görürsün

Ayaklarini aci elma yagiyla ovala masaj yap. Ozellikle karnini. Hem alttan hem ustten ortaligi gaza bulamasini izlersin :D

Gaz için Aktardan acı elma yağı alabilirsiniz karnına ve topuklarına masaj yapın. Ben iki ay oldu kullanıyorum gerek kalmadı damlaya

Ben biogaia kullandım i değişiklik olmadı
Ben çok şey denedim ama gazımızı bitiren şey benim yediklerimdeymiş
Ne gaz yapıyor benim çocuğuma diye senin deneme yanılma ile bulup onu beslenmenden çıkarman gerek
Benimki kakaolu şeyler yeyince gazdan gece 3 kere 4 lere kadar ağlardı
Kakaoyu çıkardım gazımız bitti şükür
Tabi bulana kadar 2 aylık olmuştuk

Doktoruna nurse harveys i sor kullan derse başla. Bize çok iyi gelmişti günde 3 kez veriyordum ben

Nasıl kullandınız pekı sab la bıogaıa yı ben doktora sordum ıkısını kullanma dedi bana ama zararı olmasın sonra

Bize doktor ikisini birden verdi ama ayni anda kullanmayin dedi. Tam hatirlamiyorum da mesela gunde 3 defa 5 er damla ise biogaia sadece aksamlari 5 damla civari veriyorduk. Miktarlari net hatirlamiyorum. Ikisinin amaci farkli ilaclar zaten. Sabsimplex midedeki gaza odakli, biogaia bagirsak hareketleri icin faydali.

Bize doktor ikisini birden verdi ama ayni anda kullanmayin dedi. Tam hatirlamiyorum da mesela gunde 3 defa 5 er damla ise biogaia sadece aksamlari 5 damla civari veriyorduk. Miktarlari net hatirlamiyorum. Ikisinin amaci farkli ilaclar zaten. Sabsimplex midedeki gaza odakli, biogaia bagirsak hareketleri icin faydali.
Sab 10 damla gunde 3 kez biogaıa da gunde 1 kez 5 damla dedı ıkıaını kullansam sıkıntı olurmu bılmıyorum 36 günlük şuan

Sab 10 damla gunde 3 kez biogaıa da gunde 1 kez 5 damla dedı ıkıaını kullansam sıkıntı olurmu bılmıyorum 36 günlük şuan

Ben mutlaka kullan bir sey olmaz demiyorum. Ama bu ikisini beraber verdi ve sorunlarimiz 1 gunde bitti. Sadece tavsiye veriyorum. Istersen baska bir doktorla daha gorus.

Back
X