Gaz için bebeğine zeytin yağı içiren varmı??

bebek kabiz oldugunda cay kasiginin ucuyla zeytin yagi verirler ama gaz icin duymadim hic...

gaz icin bacak egzersizi var deneyebilirsin istersen...

Denedim o kadr kasiyorki bacaklarını hareket yaptirmiyo bu arada nurse harveys ve biogania kullandık bı fayda görmedim şimdide sab simplex kullanıyorduk bilemedim ya sanki hiç bişey fayda etmiyor kucakta uyuyoo yere koyunca ikinmaya başlayıp uyanıyor hemen

Karnına veya ayaklarına kiraz çekirdeği torbaları var onlardan koyun isterseniz. Deneyimli annelerden yaradığını duymuştum. En azından hafifletiyormuş

Benimde bebeğim 1.5 aylık ve en baştan beri bu sıkıntı var. Nurse harveys sanki iyi gibi ben bio gaia ile birlikte kullanıyorum dr öyle sedi. Birde takviye mama veriyorsan dr browns gaz önleyici biberonu var alabilirsin. Bak birde kimyonlu rezene var humana nın ondan da veriyorum ben ara sıra. Valla çok zor oluyor Allah sabır versin anlıyorum seni

Bnm kızım iki aylık çok ikiniyo gazdan zeytin yağı içir diyo herkes deneyen varmı

Merhaba, sitede yeni sayılırım. Birkaç yere yazdım size de yazayım. Benimde 23 haftalık bir oğlum var ve gaz sancısı ne demek çok iyi bilirim.Gaz damlaları, kimyonlar, yaplar, masajlar, vs. hiçbiri böyle işe yaramadı bizde.

Biz şöyle bir yöntemle tüm gaz sancısından ve kaka yaparken ki zorlanmalardan kurtulduk.

Koltuğun ucuna oturup, bebeğinizi kucağınıza alın. Bebeğinizi oturur pozisyonda bacaklarının altından tutun. Yere tek kullanımlık alt açma örtüsünden koyun (yada gazete). Bir süre bekleyin. İlk defa denerken biraz daha beklemek gerekebilir. Alışkın olmadığı için huzurlanıp ağlayabilir. Ama siz kararlı bir şekilde deneyin.
Ve göreceksiniz ki ne kadar gazı kakası varsa kolaylıkla yapacak.
Eğer yapmıyorsa, demek ki kakası gazı yok. Varsa muhakkak çıkacaktır.

Biz bu yöntemi doktorumuza da sorduk, o da anatomik olarak o pozisyonu çok uygun buldu, hiçbir sakıncası yok dedi, güvenle o şekilde yapıyoruz. Ama sizde kendi doktorunuza danışıp ona göre deneyebilirsiniz.

23 haftalık olduk ve bu yöntemden beri ( 2 haftalıkken sünnet oldu ve sonrasında başladık) altına neredeyse hiç kaka yapmıyor. Kakası geldiğinde bacaklarını kıvranır gibi yapıyor, mızlanıyor, bizde kakası var diye tutuyoruz öyle yapıyor.

Gaz sorunu olan tüm annelere tavsiye ederim. Umarım faydasını gören birileri olur. Sevgiler..

Canim sab simplexi duzenli kullanmak gerekiyormus etkisini ancak gosteriyormus. Ben 15 gundur kullaniyorum ve bebegim yeni yeni bırtlamaya basladi

Back
X