- 17 Ağustos 2014
- 29
- 3
- 3
- 33
- Konu Sahibi Yusuf Mirza
-
sağol canım bende zinco ve sab simplex damlalarını kullanıyorum dediğin gibi çok ağlayıp susmadıgında bazen sesi kesilircesine ağlıyor ozamanlar paranox fitil veriyorum tane kimyonu bende kaynatıp içirdim bir de hem içiriyorum hem korkuyorum zararı olur mu diye kendim zaten rezene çayı içiyorum günde kaç bardak içiyim fazlası zararlı olurmu arada bebeğime de bi iki çay kaşıpı verdiğim olduÇok geçmiş olsun. Benim oğlum da aynen cnm. Bir buçuk aylıkken başladım tane kimyon kaynatıyordum arada hergün bi çay kaşığı veriyordum. Bazen iyi geliyordu bazen hiç işe yaramıyordu. İnfacol,zinco damlaların ve paranox fitili kullandım. Zinco sanki biraz rahatlatıyordu. Bazen hergün fitil kullanma zorunda kalıyorduk. Çok gazlı bi bebek benim ki.üçüncü aydan sonra geçer dediklerini inanma geçmiyor. 6. Ay a kadar hergün gaz sancisi çektik. Şimdi 9 aylık olmak üzere en ufak bişeyde, o kadar dikkat etmeme rağmen gazlanıyo, gece uyumuyo ağlıyo hep.
nurse harves bi arkadasımda önerdi onuda kullanmayı düşünüyorum teşekür ederim canım birde anason çayını ne kadar içiyoruz günde bir de onu da içiyimarkadaşlar gaz için fitil kullanmayın bence ilaç sonuçta. bitkisel yöntemlerle geçirmeye çalşın . nurse harveys bitkisel şurubu tavsiye ederim . benim bebeğim akşamları çok ağlıyordu gece 3-4 saat ağlıyordu hem gazı vardı hem de enfeksiyon varmış vücudunda tükrük bezleri apse yaptı yüzü şişti 1 hafta hastanede yattık şimdi 3 aylık ve çok rahatladı arada gaz sancısı oluyo o zaman da nurse harveys veriyorum sakinliyo. sana datavsiye ederim canım veya içinde rezene ,anason olan bitkisel şurupları da kullanabilirsin geçmiş olsun canım :)
teşekür ederim canım evet söylediklerini denicem kimyonu kendim kaynatıp içmeyi düşünüyorum ekmeğin arasına koyupta yediğimde oluyor umarım bizdede işe yarar zeytinyağını poposuna bende sürüyorum arada elma yağıda sürüyorum poposuna rezene çayını günde ne kadar içeyim karar veremedim bazı yorumlar zararı olanlar olmuş fazlası zararlı mı acabaAyrica kolik bebegin duzeni yoktur aksam cok keyiflidir sabah bi bakarsin agliyo durmuyo falan uyku duzeni tam yoktur agridan dolayi sancinin ne zaman gelecegi belli olmuyo oyizden iyi dinle internetten kolik muzik yaz indir bebegin cok aladiginda kundak yapiyomus gibi sar elini kolunu ac muzigide salla ayaginda uyut bu sesde anne karnindaki ses duyunca rahatliyo kundaklamdakinsebebde anne karninda dar ortamda bu ses var rahat burdada ayni taktigi uyguluyoruz kundaga sar muzugi ac nasil uyuyo ve rahatliyo gor en azindan bnde cooook yariyo her zaman icin onun agladigini duymamaya calis yani inatlas onla sen kendi sesinle onun sesini bastir huhuhu falan de iste umarim taktiklr ise yarar...
bende kendim içiyorum arada oğluma bi iki çay kaşığı veriyorum tekrar teşekür ederim söylediklerini denicemCanm ben sabah aksam veriyorum bir cay bardagi yapiyorum iki cay kasigi rezene koyuyorum 2
3 4 kasik kzima gwri kalani bn iciyorum yok yok birsey olmaz insaalah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?