Gaz kacırma...Sapırdatma.

guzelimm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2009
3.990
426
163
Kızlar iyi geceler...Sizlere bu sefer kendim için degil kuzenim için yazıyorum.Konu içerigi biraz tuhaf :(
.....Fikirlerinize ihtiyacımız var.
Kuzenim 1 yıllık evli.Eşi ile cok mutlu giden bir evlilikleri var.Hic aralarında sorun yok...(Dısardan biz öyle görüyoruz yada)
Kuzenim bize geldi bugun eşinden rahatsız oldugu durumu anlattı cok sasırdım.
Eşi agzını sapırdatarak yemek yemeye baslamış(şimdiki iş yerine girdikten sonra baslamış)
en önemliside eşi gaz kacırıyormuş sürekli.En son kuzenin eline o.....
Sen ne pis,ne saygısız bir adam oldun.Eskiden böyle degildin demiş.
Eşide sen gece uyurken o...kokuyor ben birşey diyor muyum demiş.....
Kızlar bu kadar sacma bir muhabbet olur mu hic???
Bu kız şimdi ne yapsın?Ne cevap versin bilemedik biz...Fikirlerinizi yazar mısınız???

Ek olarak konuşmuyorlarmış şu anda.Bugun bize önceden söz verdikleri için gelmişler....
Böyle birşey yasayan yada ne bileyim ne denir ne cevap verilir böyle düşünen ese....
Benim fikrim gece ne yapsın kadın uyuyor sonucta.Adama nasıl yaptıgının normal olmadıgını dile getircek???
Herkesin derdi ayrı....Bu da cok ayrıymış.Dinledikce kuzeni ne diyecegimi bilemedim.

Kızlar iyi geceler...Sizlere bu sefer kendim için degil kuzenim için yazıyorum.Konu içerigi biraz tuhaf :(
.....Fikirlerinize ihtiyacımız var.
Kuzenim 1 yıllık evli.Eşi ile cok mutlu giden bir evlilikleri var.Hic aralarında sorun yok...(Dısardan biz öyle görüyoruz yada)
Kuzenim bize geldi bugun eşinden rahatsız oldugu durumu anlattı cok sasırdım.
Eşi agzını sapırdatarak yemek yemeye baslamış(şimdiki iş yerine girdikten sonra baslamış)
en önemliside eşi gaz kacırıyormuş sürekli.En son kuzenin eline o.....
Sen ne pis,ne saygısız bir adam oldun.Eskiden böyle degildin demiş.
Eşide sen gece uyurken o...kokuyor ben birşey diyor muyum demiş.....
Kızlar bu kadar sacma bir muhabbet olur mu hic???
Bu kız şimdi ne yapsın?Ne cevap versin bilemedik biz...Fikirlerinizi yazar mısınız???

Kuzenini eline nasıl gaz kaçırmış yahu, orayı anlamadım?
Elinin üstüne mi oturup yapmış napmış:26:

Neyse, kuzenin eşini sevmiyor sanırım, sevse bu tip şeyler batmaz gözüne.
İnsanoğluyuz yukardan da aşağıdan da gaz kaçırılır yani..Normal bişey.
Napsın adam içinde mi tutsun.

Ha özellikle onun yanına gidip eline yapıyorsa onu bilemem:44:

:1::1::1: adama rahatlık geldi rahatlık

ayyy hiç çekilmezmiş:27:

Evet yaa birde eline o..yani......x bugun karsımda oturdukca,yemek masasında hep seyrettim.Gercekten kafaya takcak kadar varmış.Lokmaları agzına bütün atıyor adam!!!!!
Bu kadar rahatlık fazla degil mi kızlar??

ağzını şapırdatmaya bişey diyemem bende olsam çok sinirlenirdim ama gaz sorununa gelince yani adam evinde rahat rahat gaz çıkartamıcaksa nerde çıkartıcak allah aşkına eline olması biraz saçma olmuş ama ben böyle bişeyden eşimle tartışmayı girmezdim bide konuşmuyolarmış çok abartı geldi şahsen bana

Belki bana kızacaksınız ama adam evinde de rahat rahat gaz çıkaramıyorsa o hayatın ne anlamı var :52:

Kocamın gazına da kurban olurum şapırtısına da :52:

Cevap vermek istiyorsa rahatsız olduğunu düzgün bir şekilde anlatsın. Adam inadına gaz çıkartacak değildir.

Kuzenini eline nasıl gaz kaçırmış yahu, orayı anlamadım?
Elinin üstüne mi oturup yapmış napmış:26:

Neyse, kuzenin eşini sevmiyor sanırım, sevse bu tip şeyler batmaz gözüne.
İnsanoğluyuz yukardan da aşağıdan da gaz kaçırılır yani..Normal bişey.
Napsın adam içinde mi tutsun.

Ha özellikle onun yanına gidip eline yapıyorsa onu bilemem:44:

Bende ilk anlattıgında onu anlamamıştım elin ne alaka diye sordum!!!Onu anlattı ama ben yazamıcam.Sarılırken diyeyim.....

bir kere kuzenin verdiği tepkiyle aldığı cevabı hak etmiş. eşler kendi aralarında böyle şeylere takılmamalı. ha eşi sırf saygısızlık, iğrençlik olsun diye yapmıyorsa tabii..

Ayy benim esimde sürekli gaz yapar,hazimsizlik problemi var,tartışmak hiç aklıma gelmemisti,sapirdatma da belki dis problemi vardir

Belki bana kızacaksınız ama adam evinde de rahat rahat gaz çıkaramıyorsa o hayatın ne anlamı var :52:

Cevap vermek istiyorsa rahatsız olduğunu düzgün bir şekilde anlatsın. Adam inadına gaz çıkartacak değildir.
Kesinlikle katılıyorum.

Kaçırmak başka, aleni rahat rahat gaz çıkarmak başka.
Aynı evi paylaşmak demek karşılıklı os......biliriz artık oh ne güzel mi demek.
Hiç hoş değil, ağız şapırtısı ayrı nir konu zaten.
Böyle şeyler insanı soğutur bana göre.
Aynı evde yaşansa bile , sınırlar olmalı,saygı olmalı:31:

ağzını şapırdatmaya bişey diyemem bende olsam çok sinirlenirdim ama gaz sorununa gelince yani adam evinde rahat rahat gaz çıkartamıcaksa nerde çıkartıcak allah aşkına eline olması biraz saçma olmuş ama ben böyle bişeyden eşimle tartışmayı girmezdim bide konuşmuyolarmış çok abartı geldi şahsen bana

Bende evliyim canım biliyorsun.Benimde eşim bundan 10 sene önce agzını 1 kere sapırdatarak yedi tepkimi koydum.Bir dahada olmadı.(yazık dişi agrıyormuş ondan öyle yemiş....ben bunu ögrendigimde coktan söylenmiştim)
Bencede küsülcek ve uzatılacak bir durum gibi gelmedi banada...Empati yapıyorum ama yasamayanda bilmez...Kuzen ve eşinin yasadıgını belki yasayan vardır.Ben bir fikir yürütemedim.Sadece savunma bana sacma geldi.Uykuda herkes herseyi yapıyor....

Bende evliyim canım biliyorsun.Benimde eşim bundan 10 sene önce agzını 1 kere sapırdatarak yedi tepkimi koydum.Bir dahada olmadı.(yazık dişi agrıyormuş ondan öyle yemiş....ben bunu ögrendigimde coktan söylenmiştim)
Bencede küsülcek ve uzatılacak bir durum gibi gelmedi banada...Empati yapıyorum ama yasamayanda bilmez...Kuzen ve eşinin yasadıgını belki yasayan vardır.Ben bir fikir yürütemedim.Sadece savunma bana sacma geldi.Uykuda herkes herseyi yapıyor....

Ağız şapırdatmak çok ayrı ona bende sinirlenirdim heralde ama ne bilim gaz çıkarmak eğer söz konusu eşse bence sinir bozmamalı. Mesela ben asla yapamam saygıdan değil valla gelmiyo çok nazlı benimki :1: ama eşim yapsa laf etmezdim erkek arkadaşımda bile denk geldim. Cevapta saçma olmuş ama bence eşi sinirlendiği için öyle bi tepki vermiştir yani yaptığım gayet normal sen yaparken ben sana bişey dedim mi der gibi olmuş

Niye kızayım canım.Herkes yorum yapıyor sonucta.Yorum için tesekkür ederim.
Peki benim kendimce dısardan görüş olarak takıldıgım eline olması ve gece sen yapıyorsun denmesi normal mi?Biraz aptalca geldi bana.

Niye kızayım canım.Herkes yorum yapıyor sonucta.Yorum için tesekkür ederim.
Peki benim kendimce dısardan görüş olarak takıldıgım eline olması ve gece sen yapıyorsun denmesi normal mi?Biraz aptalca geldi bana.

Evet eline olması biraz saçma olmuş. Anladığım kadarıyla da sevişirken oluyor böyle bir şey. Tabii nahoş bir durum ve evet bahane de normal değil.
Ama konuşmayacak kadar dert etmezdim yani. Düzgün bir şekilde anlattıktan sonra anlayacaktır adam.

Sevişirken mi?
Yaz açık açık yahu..Sevişirken yaptıysa tuhaf olmuş tabi..Konsantre yerle bir olmuştur:ssz:

bak bu durumda kadın haklı.. eline yapması iğrenç:120::120::120:

Yok kız sevişirken olsa ıyyyyy ne konsantre kalır herhalde dedigin gibi hersey bir anda gider.İlk elime deyince bende sen gibi düşündüm...Dedim y..hh yani.
El sakası yapıyorlarmış birbirlerine sarılıyorlarmış.Poposunu sıkarken gaz cıkarmış.

Ne olursa olsun gaz cıkarma tamamda ele yani...Kızı gazlamayayım diye aaa,,oooo,,wav,tühh tühh gibi cümleler kurmadım hiç.Konusarak anlasırsınız surat yaparak birsey olmaz dedim ugurladım ama cok tuhaf geldi bana savunması x....

Back
X