Gaz problemi :(

kanguruyla bebisler rahatliyor canim ama alistumida inmiyor ordan buseferde bel agrisu olusuyor .

Allah korusun tabii ki. Birinin gözetiminde yüz üstü yatırma şeklinde anlamamıştım ben yazılanlardan. Kontrol altında olduğu sürece problem olmaz zaten diye düşünüyorum. Geçmiş olsun.

Amin cümlemizinkini inşallah.

Aynen canım zaten kontrollü yatırman gerektiğini başını nasıl koyman gerektiğini ebe anlatıyor.

Bende yeni doğan bebeği nasıl yatıracağım konusunda kararsızım ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse, gece kusacak Allah korusun bişey olacak diye şimdiden korkuyorum her şekilde yüzüstü mü yatırıyosunuz ?

Ebe Doğumdan sonra gelip anlatıyor gösteriyor mutlaka yan yatıracaksın vr arkasında destek olacak ufak bi yastık battaniye olabilir. Ben yan yatırdığım halde kusmuğu geri kaçtı iki kere hastanede yavrum morardı ödüm koptu ona bişey olacak diye. İlk bi hafta gece gündüz ışık kapatmadan uyumadan nöbetleşe eşimle bekledik yüz üstü yatırıp bi haftada kendini kontrol etmeye başladı başını falan rahatladık

yan yatırınca arkası dolu olduğu zaman kıpırdarken yüz üstü düşme ihtimali varmı yeni doğduğunda ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…