- 5 Ekim 2024
- 390
- 52
- 13
- 29
- Konu Sahibi papatya _fal
-
Yok kuzum sürekli böyle önceden böyle değildimsıcak duş alın
cenin pozisyonunda dizlerinizi karnnıza çekerek yan dönüp yatın
bol terlemeye çalışın
iyi gelmezse acile gidin
gaz değilse safra kesesi taşı olabilir çok benziyorlar
Bekunis al.ama sonra daha kalıcı bir çözüm bul.Kızlar ya gaz sorunu yaşıyorum karnım şiş ve nefes alamıyorum gibi kalp ritmim hızlanıyor napsam bilemedim
gastroloji bölümüne gidin bağırsak düzenleyici ilaç isteyin ama öncesinde endoskopi de yaptırın sonrası rahatlarsınız birde anlık rahatlama için sade maden suyu için..Kızlar ya gaz sorunu yaşıyorum karnım şiş ve nefes alamıyorum gibi kalp ritmim hızlanıyor napsam bilemedim
Doktora gideyim diyorum hangi bölüme gitmeliyim acabaBağırsak florası bozukluğunun göstergesi de olabilir.
Şeker ve gluteni tamamen bırakıp, probiyotik takviyeye başlamak iyi gelebilir
Yaptırdım cnm endoskopigastroloji bölümüne gidin bağırsak düzenleyici ilaç isteyin ama öncesinde endoskopi de yaptırın sonrası rahatlarsınız birde anlık rahatlama için sade maden suyu için..
sonuç ne çıktı peki?Yaptırdım cnm endoskopi
Kızlar ya gaz sorunu yaşıyorum karnım şiş ve nefes alamıyorum gibi kalp ritmim hızlanıyor napsam bilemedim
Doktora gideyim diyorum hangi bölüme gitmeliyim acaba
Doktora gidin. Bağırsak mikrobiyatanız bozulmuş olabilir. Benim de gaz problemim vardı ama öyle böyle değil. Sürekli gazım vardı, sürekli karnım hanileymişim gibi şişiyordu. Şimdi bağırsaklarımla ilgili tedavi görüyorum. Tatlı herhangi bir şey (meyvede olmamış muz, kivi ve çilek serbest sadece), basit karbonhidrat ve paketli gıdalar yasak. Ben tamamen bitiremedim ama azalttım. Neredeyse hiç yemiyorum. Bağırsaklarım gerçekten çok rahatladı.
[/Qabur cubur yemiyorum ki dün kısır yedim küçük kase üzüm yedim
gastrit reflü birde küçük iltihab dedisonuç ne çıktı peki?
gaz ın ana nedeni gastrit zaten, size ilaç vermedi mi hiç? Bende de aşırı gaz ve yemek sonrası karın şişmesi problemi vardı en son endoskopi oldum gastrit çıktı sadece ve bağırsak düzenleyici verdi yemek öncesi alıyorum şişkinlik yok denecek kadar azaldı.gastrit reflü birde küçük iltihab dedi
gaz ın ana nedeni gastrit zaten, size ilaç vermedi mi hiç? Bende de aşırı gaz ve yemek sonrası karın şişmesi problemi vardı en son endoskopi oldum gastrit çıktı sadece ve bağırsak düzenleyici verdi yemek öncesi alıyorum şişkinlik yok denecek kadar azaldı.
[/QUOTEverdi uzun süre kullandım ama fayda görmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?