• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gaz sancısı mı

maaaaviiii

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2024
449
326
23
Merhaba hanımlar. Bebeğim 25 günlük oldu yaklaşık 10 gündür gaz sıkıntısı çekiyoruz gaz damlası kullanmasına rağmen. Bazen o kadar çok ağlıyor ki gaz sancısı dışında bir sorunu mu var diye düşünüyorum. Ağlıyor, kendini geri atıyor, yüzü kızarıyor, ıkınıyor. Bu gaz sancısı mı? Tecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim

gaz sancısına benziyor. gaz damlasını saatli kullanın. çok zor ama zamanla geciyor. biz de 2.5 ay çok upraştık gazla. 🥲

2,5 aylık olmak üzereyiz bizde de durum aynı. Gün aşırı kaka yapıyor ama yapana kadar akla karayı seçiyoruz

Evet, gaz damlası verdi ama faydası eh işte. Bir de bazı günler çok rahat oluyır neye göre çözemedim
Hangi gaz damlası acaba bizim bebişte kullanıyor gazını çıkarıyor ama o gaz çıkana kadar bazen çok ağlıyor kıvranıyor

Hangi gaz damlası acaba bizim bebişte kullanıyor gazını çıkarıyor ama o gaz çıkana kadar bazen çok ağlıyor kıvranıyor
Nurse harveys bir de trubiotic diye bir damla

Saatli derken saatini geçirmeyin anlamında mı söyledin acaba?
Valla çok çaresiz hissetmeye başladım kendimi
evet, biz 6 saatte bir günde 4 kez veriyorduk. yani sorunu tamamen çözmedi ama şiddetli bölümünü çözdü en azından. damladan önce gece boyu ağlıyordu ve rahatlatamıyırduk

Merhaba hanımlar. Bebeğim 25 günlük oldu yaklaşık 10 gündür gaz sıkıntısı çekiyoruz gaz damlası kullanmasına rağmen. Bazen o kadar çok ağlıyor ki gaz sancısı dışında bir sorunu mu var diye düşünüyorum. Ağlıyor, kendini geri atıyor, yüzü kızarıyor, ıkınıyor. Bu gaz sancısı mı? Tecrübeli anneler yardımcı olursanız sevinirim
3.5 aylık hala aynı ben de nurse harveys kullanıyorum. 4. Şişeye geçtim. Şimdi şurubunu da deneyeceğim sab simplex pek fayda etmedi bizde. Allah kolaylık versin. Birkaç gündür başında bekleyip yüzüstü yatırıyorum ıkınarak kendini uyandırmaları azaldı poposuna devamlı pışpışlıyorum rahat ediyor. Üst gazını çıkarmaya çalışıyorum ama yine de aynı.

3.5 aylık hala aynı ben de nurse harveys kullanıyorum. 4. Şişeye geçtim. Şimdi şurubunu da deneyeceğim sab simplex pek fayda etmedi bizde. Allah kolaylık versin. Birkaç gündür başında bekleyip yüzüstü yatırıyorum ıkınarak kendini uyandırmaları azaldı poposuna devamlı pışpışlıyorum rahat ediyor. Üst gazını çıkarmaya çalışıyorum ama yine de aynı.
Üst gazını çıkarsın diye emzirdikten sonra dakikalarca uğraşıyorum bazen çıkarmıyor çıkarsa da çıkarmasa da dediğin gibi yine aynı. Yüzüstü yatırmayı deneyeceğim teşekkürler

Üst gazını çıkarsın diye emzirdikten sonra dakikalarca uğraşıyorum bazen çıkarmıyor çıkarsa da çıkarmasa da dediğin gibi yine aynı. Yüzüstü yatırmayı deneyeceğim teşekkürler
Ayakta gezdirmeyi deneyin bazen bizimki kendiliğinden çıkarıveriyor ama alt gazına bir etkisi var mı hiç sanmıyorum. Sling/kanguruda da çıkarıyolar. Bir de buziki orhan diye bir müzisyenin kolik albümü var ben onunla uyutuyorum

Back
X