gaz sancısı mı ?

orkide1453

yine yeniden bşl. 72.6 gncl: 70.1 hedef 60.00
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2014
5.094
10.843
448
arkadaşlar merhaba
bebeğim bgn 22 günlük oldu ve bikaç gündür düzeni değişti eskiden üç saat uyur en az 10 15dk emerdi ama bikaç gündür 10 dk kaya uyanıyor 2dk ya emiyor ya emmiyor uyuyor hemen uyanıyor. süekli at gibi keçi gibi sesler çıkarıyor. gazını da çok rahat çıkartıyor kakasını yapıyo. yani bebeğimde gaz sancısı var mı yokmu anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Ayaklarini karnina cekerek aglama nobetleri yasamiyorsa yoktur. Ama tam da bu zamanda tum duzen degisiyor merak etme normal. Benimkisi de 2 aylik oldu. Gunduz nerdeyse hic uyumuyor. Anne sutu aliyorsa hele uyku duzeninin boyle olmasi normalmiş. Mama gibi uzun sure tokluk yaratmadigi icin.

Ayaklarini karnina cekerek aglama nobetleri yasamiyorsa yoktur. Ama tam da bu zamanda tum duzen degisiyor merak etme normal. Benimkisi de 2 aylik oldu. Gunduz nerdeyse hic uyumuyor. Anne sutu aliyorsa hele uyku duzeninin boyle olmasi normalmiş. Mama gibi uzun sure tokluk yaratmadigi icin.
Benim bebeğimde 2 aylık ve ben de aynı şeyleri yaşıyorum. 15 günlükken bir den düzeni değişti ve kolik ağlamaları gaz sancısı nöbetleri başladı. :( gündüz neredeyse hiç uyumuyor.bakalım nasıl geçecek bu dönem

Benim bebeğimde 2 aylık ve ben de aynı şeyleri yaşıyorum. 15 günlükken bir den düzeni değişti ve kolik ağlamaları gaz sancısı nöbetleri başladı. :KK43: gündüz neredeyse hiç uyumuyor.bakalım nasıl geçecek bu dönem
malesef bizimkide 1aylıkken başladı sanıırm hep vardı ama şiddetli değildi sup simpleks kullanıyorum faydasını gördüm

Aman bebektir gazdir koliktir demeyin mutlaka doktora götürün. Benim kızım da ağlıyordu sırf gaz damlası yazsın diye doktora götürdük. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bebeklerde enfeksiyon gaz gibi gösteriyormus kendini. Sakın aksatmayın. Umarım sadece gazdir.

Aman bebektir gazdir koliktir demeyin mutlaka doktora götürün. Benim kızım da ağlıyordu sırf gaz damlası yazsın diye doktora götürdük. İdrar yolu enfeksiyonu çıktı. Bebeklerde enfeksiyon gaz gibi gösteriyormus kendini. Sakın aksatmayın. Umarım sadece gazdir.
idrar yolu enfeksiyonu olunca çocuk emmiyo diye biliorum ama bebeğiniz erkek mi erkekse bi sorum olacaktı size

bebeklerın duzenı sureklı deısır.daha yolun basındasın , acaba ondanmı bundanmı dıye kafana takıp stres yapma.benım bebegım 4.5 aylık oldu , kac kere deıstı duzenı.emmesı,uykusu,huyu suyu hep deısır bebeklerın.sen sadece bebegınden ılgını sefkatını eksık etme yeter.

bende aynı dertten muzdaribim. son 2 gündür bütün düzeni değişti... yarım saat en uzun uykusu oldu bebeğimin.. henuz 28 gunluk. bu sabaha doğru gazını bayagı çıkardı uyurken rahatladı biraz... ben gaz sancısı olduğunu gazını çıkardıktan sonra uykuya dalmasından anlıyorum...

arkadaşlar merhaba
bebeğim bgn 22 günlük oldu ve bikaç gündür düzeni değişti eskiden üç saat uyur en az 10 15dk emerdi ama bikaç gündür 10 dk kaya uyanıyor 2dk ya emiyor ya emmiyor uyuyor hemen uyanıyor. süekli at gibi keçi gibi sesler çıkarıyor. gazını da çok rahat çıkartıyor kakasını yapıyo. yani bebeğimde gaz sancısı var mı yokmu anlamadım yardımcı olursanız çok sevinirim

Tam da gaz sancısı dönemi bebek 20 günlükken başlar hemen hemen, alttan üstten bir sürü gaz çıkarır ama bitmez o sancı, gazman diyordum ben oğluma:) bağırsak hareketleri düzene girmediği için sancı yapıyor en az üç aylıkken kesiliyor

Back
X