Bebek Beslenmesi gaz sancısı ne olur yardın edin

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

yenie

Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2013
21
0
16
İstanbul
arkadaşlar çok acil yardım istiyorum ne olur çok çaresizim bebeğim2,5 aylık şiddetli gaz sancısı var zinco kullanıyorum son 2 haftadır arttı sancıdan saatlerce emmiyor bugün gece en son 5 de 3dk emdi saat şuan 17:25 emmedi 3 kere sağıp çay kaşığıyla verdim. çok güzel içiyor ama emmeyi tamamen bırakır diye çok korkuyorum . her zaman memeyi zor tutardı uykusunda emzirince iyi emerdi yada uykuya dalacağı sırada verirdim emerdi ama artık memeye doğru yaklaştırınca bile çığlığı basıyor. sütüm çok şükür iyi. karnına masaj yapıyorum olmuyor ilaç da işe yaramıyor. kaç gündür sadece battaniyeyle sallayınca sakinleşiyor evde tek olunca o da mümkün değil. bugün yan yatırıyorum ayağımda sallıyorum beşiğe koyuyorum öyle uyuyor memeyi tutmuyor ama emziği bırakmak istemiyor keşke hiç vermeseydim emzik acaba o yüzden mi memeyi reddediyor. sürekli ağlıyor acaba yanlış pozisyonda mı emziriyorum diye araştırdım ama hayır başını küçük yumuşak bir yastıkla destekliyorum yine de istemiyor ne yapmalıyım kızım ne güzel agucuklara başlamıştı çok güzel gülüyor beni mutlu ediyordu şimdi hep acılar içinde kıvranıyor dayanamıyorum ne olur yardım edin

Canim ayni seyleri bende yasadim .oglum simdi 9aya girdi.ama neler cektim bana sor.koliktir o aksam saatkerinde daha da artiyor mu?

Selamlar 3 aylik bebegim var 2.haftasinda kaka ve gaz sorunlarimiz basladi sutum gelmedigi icin mama veriyorum 5 ayri doktora gittim zinco nurse harveys sab simplex aci elma yagi masaj relactoz her damlayi denedim ama hic biri ne kakasini yaptirdi ne rahatlatti kabiz degil ama kaka yapamiyordu dun hipp in kayisi suyunu aldim umutsuzca denemek icin 3 aylik bebege verilmez ama doktorumunda dediği gibi ilaçlardan daha masum bir çare azicik icirdim 3 bez kirletti ve doktorum zarari olmaz dedi dedigim gibi ilaclardan daha masum zararsiz azicik suyla sulandirin verin gun icerisinde hem gaz sorunu hem kaka sorununu cozecektir birde gaz icin om x verdi doktorum icinde zencefil ve dereotu ekstresi var hem kusmayi engelliyor hem gaz konusunda rahatlatiyor

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X