Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Biogaia diye bi damla var bitkisel eczaneden onu al dene istersen canim günde 5 damla ayni saate yaklasik 3gün - 1 hafta gibi bi süre sonra faydasini görürsün :) benim oglumda cok gazliydi ne denediysem etki etmedi son olarak bu damlayi buldum ve rahatladi 3 aylik olana kadar vermisdim damlayi sonrada sikinti olmdi zaten suan 1 yasinda
Biogaia diye bi damla var bitkisel eczaneden onu al dene istersen canim günde 5 damla ayni saate yaklasik 3gün - 1 hafta gibi bi süre sonra faydasini görürsün :) benim oglumda cok gazliydi ne denediysem etki etmedi son olarak bu damlayi buldum ve rahatladi 3 aylik olana kadar vermisdim damlayi sonrada sikinti olmdi zaten suan 1 yasinda
Yatirdigin odayi nemlendir biraz ya buhar makinesiyle yada bir kap su koy odaya. Olmadi eczaneden bi alet var cekiyorsun temizliyorsun burnu ama ben pek kulanmiyordum onu sadice cok kötü oldugunda hastalandiginda vs. Istersen yarin damla icin gitdiginde onuda sor eczaneye evde bulundurursun :)