Çocuk Hastalıkları Gaz sancısı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

HayalSuGonca

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2018
4
2
1
26
Kızlar bebeğim 23 günlük ve cok kasılmaları var gazı cıkıyo ama ıkı dakıka gecmeden yenıden baslıyo sancıları ne yapacagımı sasrıdım yardım edın

Biogaia diye bi damla var bitkisel eczaneden onu al dene istersen canim günde 5 damla ayni saate yaklasik 3gün - 1 hafta gibi bi süre sonra faydasini görürsün :) benim oglumda cok gazliydi ne denediysem etki etmedi son olarak bu damlayi buldum ve rahatladi 3 aylik olana kadar vermisdim damlayi sonrada sikinti olmdi zaten suan 1 yasinda

Biogaia diye bi damla var bitkisel eczaneden onu al dene istersen canim günde 5 damla ayni saate yaklasik 3gün - 1 hafta gibi bi süre sonra faydasini görürsün :) benim oglumda cok gazliydi ne denediysem etki etmedi son olarak bu damlayi buldum ve rahatladi 3 aylik olana kadar vermisdim damlayi sonrada sikinti olmdi zaten suan 1 yasinda
Yarın ilk işim almak olucak peki burun tıkanıklığına bi tavsiyen varmı

Kendine kimyon çayı yapip ic canm hem sana sut olur hemde bebisinin gazini alir inşaAllah seni emince

Yarın ilk işim almak olucak peki burun tıkanıklığına bi tavsiyen varmı

Yatirdigin odayi nemlendir biraz ya buhar makinesiyle yada bir kap su koy odaya. Olmadi eczaneden bi alet var cekiyorsun temizliyorsun burnu ama ben pek kulanmiyordum onu sadice cok kötü oldugunda hastalandiginda vs. Istersen yarin damla icin gitdiginde onuda sor eczaneye evde bulundurursun :)

Back
X