Çocuk Hastalıkları Gaz sancisi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği
Surekli ben kotu bir annemiyim demeye basladm. Cunku iki seferdir uykusuzlukla cocuga yeter sen benden ne istyrsn diye soylendim. Okadr vcdan azabi cekiorm ki uykum acilinca

bol bol masaj yapmalısın canım

Surekli ben kotu bir annemiyim demeye basladm. Cunku iki seferdir uykusuzlukla cocuga yeter sen benden ne istyrsn diye soylendim. Okadr vcdan azabi cekiorm ki uykum acilinca
Lütfen öyle deme sabret sabrının ekmegini yiyeceksin. Onun senden başka kimsesi yok. Minicik onun hicbi sucu yok. Nolursa olsun ona hissettirme çünkü o günler gelip geçiyo da o söylediklerini unutamiyosun

Canım 2 çocuk büyüttüm hiç gaz sorunum olmadi ..ben çok afedersin ama biraz eski kafalı bir düşünceye sahibim örnek vermek gerekirse çocuklarımı büyütürken eskiden hazır mamamı vardı deyip ev yapımı tarhanayi sütle pişirip yedirirdim gaz sorunuyla alakalı sana tavsiyem çörek otunu ihlamurla kaynat ılıyınca 3 5 damla içir derim .... geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…