Çocuk Hastalıkları gaz sorunu

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

sevilakdemir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Temmuz 2010
214
1
46
Diğer
kızlar bir aylık bir kızım var inanlımaz gaz sancısı yaşıyor,denemediğim yol kalamadı,dr ilaç vermedi henüz çok küçük olduğu için yarın gidicez bakalım kontrole,sizler gaz sorunu olan bebeklerinize neler uyguluosunuz?

bende kızıma eczanelerde satılan acı elma yağı kullandım küçükken ayaklarının altına sürdüm daha sonra göbek cevresine cok faydasını gördüm tavsiye ederim

papatya çayı kimyonlu rezene çAYI DENE MİLUPANIN.

KARNINA DAİİRESELE MASAJLAR YAP ACI ELME YAĞI İLE

EMİİYORSA SENDE DİKKAT ET YEDİKKLERİNE

GEÇMİŞ OLSUNN BİLİRİM 10 AY CEKTİİMM

artık ilaç vermesi gerek aslında kim bilir neler çekiyo kuzu annesi saat yönüne masaj yap karnına ayaklarını bisiklet sürdürür gibi hareket ettir biz ilk günden itibaren om-x di sanırım onu kulladık ama belli saatlerde çok ağlıyordu kuzum allah yardımcınız olsun canım

birde melissa diye bir bitki çayı yapıyodu kızına bir tanıdık aktarlara ve doktora sor istersen iyi geliyo diyodu

sıcak su torbasını yarıya kadar doldurun,sıkıca kapandığından emin olun.bunu bir havluya sarın.bebeğinizi karın üstü olarak bu sıcak su torbasına yatırın ve poposuna ritmik olarak vurun.sıcak su torbası tam dolu olmadığı için su dalgalanmaya başlayacaktır.bu da bebeğinize masaj olarak geri dönecektir.içindeki sıcak su da bağırsaklarını rahatlatıp kolit sancısını oldukça hafifletecektir.henüz çok küçük,medikal ve bitkisel şeylere başvurmayın derim,ama arkadaşların önerilerine kulak verin,az daha büyüdüğünde işe yarayabilir...

sağolun arkadaşlar,ne yaptıysam işe yaramadı mülupanın rezene ve papatya çayını kullanodum ilk zamanlar işe yarıodu ama artık oda kesmio maalesef..çok acı çekio minik kızım bende çok üzülüorum artık yorgun düştüm iice,sizin dediklernizide denicem bakalım işe yarar umarım,,dr 3 ay sonunda sona ericek inşallah dedi ama bilemiorum birde sab sımplex die bi gaz ilacı verdi bugn denedm fena gelmedi bakalım inş işe yarar uzun süreli ,gaz sorununu bu kadar oluğunu bilmiodum meğer çok kötü bişimiş bu.

Allah bagıslasın canım ya konuyu bastan okumaya basladıgmda sana tavsiye edicem ilacı yazmaya karar vermistmki sen yazmıssn sab sımplex tabiki cok memnun kalmı$tm iki oglum ikisinede kullanmıstm cok sorunlu gazlıydılar sab sımplex 'in cok faydasını gördk gercekten sadece elinden geldıgince az ver ben mesela tam 2 damla damlatırdm doktor öyle söylemisti fazla ve sık verme dozu asma demisti sende faydasını görmüssn

arkadaşım ilacı nereden aldın, eczanelede satılmadığını duymuştum, birde çok sahteleri üretilmiş falan demişlerdi, birde kabızlık yaptığını duydum. bir sıkıntı var mı yani yan etkisi falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…