- Konu Sahibi ankadilara
-
Canım zinco kullandım ben...daha sonra başka doktora gittik ve o bize zinco işe yaramaz dedi Nurse Harveys şurubun verdi. Kesinlikle tavsiye ederim. Uykuda yapıyor rahatlattıgından. Günde 5-6 kez bir tatlı kaşıgı veriyosun emzirdikten 15 dakika sonra...Mutlaka dene...Gercekten cok memnun kalırsın...Arkadaslar 2 aylık bebegimin gaz sorunu var (hemen her annenin oldugu gibi), sutum yetmedigi için mama takviyesi yapıyoruz, sanırım o sebep oluyor gaza.
Doktor zinco damla verdi onu kullanıyoruz arada mamasına birkac damla zeytin yagıda ekliyorum ama sıkıntı devam ediyor yardımcı olan olursa sevinirim
arkadaslar tavsiyeler icin cok tesekkurler , ben de aslında ilaç kullanmak istemiyorum sonucta kimyasal diye ama tabi caresizlik de kotu,
gaz yapan yapmayan okadar cok sey soylediki etrafımdaki insanlar artık bende saskına donmus durumdayım ne yiyecem ne yemeyecegim diye.
Birkac sorum var kimyon oneren arkadaslar annein kimyon yemesini mi oneriyor yoksa cocuga vermeyi mi? ben birkac kere az suda kaynattım kimyonu ve bir cay kasıgı kadar mamaya ekledim o sekilde mi yapmalı bilmiyorum.
Acı elma yagı nı(adacayı yagı) bazen karkına ve ayak altlarına suruyorum ama uzun bir masaj degil usutmesin diye hızlı hızlı işe yarıyormu bilmiyorum malesef
Bir arkadasım sıcak su torbası kullandıgını soylemişti sanırım gece cocugun altına koyuyorlar acıkcası bende tam anlamadım ama sizce faydası olur mu?
aslında sorun gaz bagırsaklara gectiginde oluyor sabah uyandıgında mesela baya sıkıntılı oluyor o uyku halindede ne yapacagımızı sasırıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?