merhaba arkadaşlar. 15 gunluk anneyim. allaha şükür. allah isteyen herkese nasip etsin. yalniz oglumda cok fazla gaz sorunu var. kendim yediklerime dikkat ediyorum. rezene cayi iciyorum. oglumda ise emzirmeyi 15 dk ya dusurdum. hemen sirtini sivazliyorum. uyaninca karnina mssaj yapıyorum. belini ovaliyorum. bacaklarina bisiklet hareketi yapıyorum. ama yok yok. gecmiyor. 5-6 saat agliyor. dayanamıyorum. dr damla verdi. onuda kullanıyorum. fayda etmiyor. bu durumu yasayip care bulan var mi ne olur yardım edin.
damlanın adı ne cnm:44:
Slm Cnm ben bazen nisan anneleri topigine göz atıyorum orda bu gaz sorununu yasayan çok var onlara bir sor ıstersen. Umarım bebisin hemencecik atlatır bu sorunu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Slm Cnm ben bazen nisan anneleri topigine göz atıyorum orda bu gaz sorununu yasayan çok var onlara bir sor ıstersen. Umarım bebisin hemencecik atlatır bu sorunu
kendini sıcak tutmalı bebeği sıcak tutmalısın evet
ama gaz öyle kolay kolay bitmiyor onun minicik vucudu dunyaya yeni ayak uyduruyor ve rahatlatmak için güzel yöntemler var evet
bende geçen sene bu dönemler böyleydim damlalarıda kullandım ama geçici çözüm olarak kalabiliyorlar
8.ayında bile gaz ile karşılaşıyorduk sonraları kendileri yapar hale geliyorlar
sağlıcakla büyütün
kerem cnm. alkah nasip ederse.
Seni cok iyi anlıyorum bebekler masajı çok sever sakin mahrum etme ve kendini kahrertme sakin onun tek sığınak sensin bol bol emzir canjm
ewet cnm haklisin.
cnm ben doktorun verdiği damlanın adını sordum
:) sap simlex cnm.
Rezene cayini kesin sanilanin aksine cok gaz ve sanci yapiyor
bide zinco diye bi damla var oğlum yenı doğduğunda doktoru vermıştı gaz için ben çok faydasını gördüm bence bide onu dene tamamen bitkisel
merhaba arkadaşlar. 15 gunluk anneyim. allaha şükür. allah isteyen herkese nasip etsin. yalniz oglumda cok fazla gaz sorunu var. kendim yediklerime dikkat ediyorum. rezene cayi iciyorum. oglumda ise emzirmeyi 15 dk ya dusurdum. hemen sirtini sivazliyorum. uyaninca karnina mssaj yapıyorum. belini ovaliyorum. bacaklarina bisiklet hareketi yapıyorum. ama yok yok. gecmiyor. 5-6 saat agliyor. dayanamıyorum. dr damla verdi. onuda kullanıyorum. fayda etmiyor. bu durumu yasayip care bulan var mi ne olur yardım edin.
Öncelikle bebişiniz hayırlı olsun sağlıkla sıhatle büyüsün inşallah. Benim bebeğim de 8 günlük bazı günler gaz sancısı oluyor. Siz hangi damlayı kullanıyorsunuz bilmiyorum ama bize eczane BioGaia diye bir damla verdi. Günde 1 kez 5 damla olarak veriliyor. bebeğimin hem gaz hem kabızlığına çok iyi geldi tavsiye ederim 42:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?