- 3 Eylül 2012
- 21.862
- 57.581
- 798
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
inançsızlık değil bence tamamen tembellik tatlım.
bi de benim gibi burda ağzını sallamayı da seviyosan, biraz zor o iş :)
şimdi yavaşça modemi kapa ve bi müzik aç.
iyi çizimler :)
Yaşadığın bütün olumsuzluklara rağmen dimdik ayakta durabilen bir kadınsın,bu nasıl pes ediş? Başladığın işi yarım bırakmak yakışır mı sana abla? Tabiki hayır,güzel haberlerle gel
Evet yaaa bişeylerle uğraşıp ortaya bir eser çıkarmak gibisi yok. İki gündür migrenliyim. Hiçbirşey yapamıyorum. İki satır kitap okuma bişeylerle uğraşma yok. Hadi benim yerime kalk bitir o kitabı
Kiz kalksanaaa
İnsanın böyle yeteneklerinin olması ne güzel. ZatenTürkçeyi kullanısın ve cümlelerin çok düzgün. O melek gibi kalbini çocuklara açmana çok sevindim.
Anahtar cümle, isteğin gelmesini bekleme. Canın istemiyorsa da kalk ve yap. Yapınca canın ister zaten.
İstek eylemi değil eylem isteği doğurur :)
İşte devamı gelmedi melmedi deme dinleme yani kendini yapmaya devam et.Çok haklısın..
Kitabı bir çırpıda yazdım.
Çizimleri aynen öyle..
Devamı gelmedi gitti.
İşte devamı gelmedi melmedi deme dinleme yani kendini yapmaya devam et.
Hariçten gazel okumuyorum ha bizzat kendimde uygulayıp sonuç aldığım yöntem bu
başladığı çoğu işi gazım geçip yada geçirilip yarım bırakan biriyim
siz nerdeyse sonuna gelmişsiniz şurda iki küfür edip banlattırın kendinizi yada neti iptal ettirin bitene kadar .. ambargo koyun kendinize..
Daha iyim nomum saolasın ruh halimdeki dalgalanmalar azalmaya başladı :)Tamam :)
Sağolasın canım..
Bu arada iyisin inşallah?
Ne güzel bir yeteneğin varherkesin yapabilecegi bir şey değil bu , ziyan etme lütfen .
Bu arada kitap kaç yaş araligina hitap ediyor , hikayeyi merak ettim bak . Sen tamamla , haber ver yayınlanırsa söz ben alıcam .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?