gazetelerin verdiği denemeler ve kaynaklar..buradan bildirelim ne dersiniz..

ohcanimadeysin

♥pamugum ve prensesim ♥
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2009
6.873
32
158
Ankara
arkadaşlar ben 2 gazetenein verdiği seti kaçırdım..
biri habertürkün verdiği ihtiyaç,diğerinin hangisi olduğunu hatırlamıyorumm..herzaman tv izlemediğim için reklamlarıda pek göremiyorum..
gördüğümüz an birbirimize buradan bildirsek..hemen yazsak nasıl olur sizce..

mesela bugün milliyet gazetesi deneme veriyor ve murat yayıncılığın seti için ilk kuponu veriyor..bunu kaçırmayacağım...

canım konu anlatımlı mı bu murat yayınları ?neyse ben yine de başlıyimsempatiksalakcinni
bugün takvim de yargının deneme sini veriyoryerimseniben

yaaa ay çok sevindim canım saol..

bu arad yanlış hatırlamıyorsam konu anlatımı,çıkmış sorular testler falan diyrdu..
her konunun ayır ayrı kitabı vardı.
türkçe matematik,tarih coğrafya ve anayasa-vatandaşlık.

canım ya ben yazmıştım ihtiyacın verildigini ama görmemişsin herhalde..yinede habertürk bugün son basvuru diyordu bak istersen canım..
güzel bir topik olmuş ellerine saglık:)

saol gülşahcım..ben böyle şeyleri hep kaçırmışımdır..
belki benim gibi kaçıranlar vardır haberdar edelim dedim..
çok büyük fırsat çünkü onlar..5 te 1 i fiyatına almış oluyoruz...belki daha aza tekabül ediyor..
denemede her zaman bulamıyoruz..özellikle benim denemeye çok ihtiyacım var.

rica ederim canım bende habertürk biriktiriyorum.sabah da vermiş sınav yayınlarını kaçırmışım bende..
yarın habertürk ve zaman deneme veriyor kaçırmayalım

ben bugün ahbertürk ve milliyeti bualbildim resmen tükenmiş ya..takvimi bulamadım..ama habertürkü biriktirmeye karar verdim..son günüymüş iyiki kaçırmadım...sadece soru bankasıymış bana öylesi lazım zaten..

habertürkü zaten alacağım ama bazı gazetelerin içinde ekler olmuyor bakmak lazım..bide zaman demek??
yarın onuda alayım..saol yine :))

arkadaşlar bn milliyet ile başladım bugün çünkü murat yaınlarını veriyo eğer işsiz kalmasaydım dershaneye gidicekdim fakat maddi acıdan zorlar diye gidemedim böle çok uyguna gelicek kaynaklarım umarım işime yarar diğer gaazetelerin kampanyasını bilmiyodum ama bende zaten ihtiyacın seti vardı denemeleri takip edeceğim şimdi çok ii oldu ama umarım saman kağıt değildir kitaplarımız çünkü öyle soru çözesim gelmiyo benim hiç

bence iyidir ya.
ihtiyaç 1. sınıf hamur diyor ama murat da öyledir..saman olacağını sanmıyorum
bende ihtiyacın çek kopar yaprak testini almıştım ama hiç açmamıştım onu aldığım yere geri verip başka bir kaynak alayım çünkü habertürk veriyor aynısını..

ohcanimadeğsin,kıs teşekkür ederim sana opuyorumnanaktan
sabah hatırlattın da aldım bari milliyetin denemesinden. bayanssulusmile
tüm paylaşımda bulunanlar hepiniz saolun opuyorumnanaktan

ne demek canım..bilgilendirelim işte ne güzel..hatta denemyi kendi başımıza yaptıktan sonra hesaplama motorlarıyla bakıp ne kadar puan aldığımızı burada paylaşabiliriz.

ne demek canım..bilgilendirelim işte ne güzel..hatta denemyi kendi başımıza yaptıktan sonra hesaplama motorlarıyla bakıp ne kadar puan aldığımızı burada paylaşabiliriz.

tabiki ne güzel olur alkisalkisalkis
konu eksiklerim var, tamamlayıp denemelere geçicem
direk denemelerden başlayınca fazla yanlışım çıkıyo da

kızlar ben sabahın sınav yayınları test kıtabını bırıktırıyorum haber turkte de ihtayacın setını bırıktırıyorum şimdi baslayabılırsınız 7. Kupon ıhtıyacın yedek kupon verıyor eksıgınız kadar alırsınız

bende sabahın sınav yayınlarını biriktiriyorum.ihtiyaç yayınları bende var çok memnunum onu kaçırmayın derim.murat yayınlarının kpss kitapları bence iyi değil çok yüzeysel anlatıyor

ben milliyetin denemesini aldım bugün.sorular kaliteli. habertürkle zaman gazeteleri hangi yayının denemesini veriyor kızlar bu arada ?

bende aldım hatta dün yaptım dayanamadım.çok fazla konu eksiğim var ama %100 bildiğim bazı sorular yanlış çıktı moralim bozuldu..cevaplar yanlış olabilir ve dikkatimi dağıttı güvenemedim..

takvimin yargı denemesini nasl buldunuzeyvahedigeldismile

ben onu almadım bugün de. zaman ın verdiğini alacaktım, diğerleri gibi gazetenin yanında veriyorlar sandım ama meğerse deneme için 1,5 tl daha ödeme yapılıyormuş.
sen aldın mı yargınınkini darksea
kafamçokkarıştı

arkadaşlar bu denemeleri hangi gazeteler,hangi gün veriyor:uhm:bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.
mesela perşembe günleri radikal veriyor ben sadece onu biliyorum..takvim,habertürk ve diğerleri hakkında bilgisi olan var mı??

caım bizde bildiklerimizi buarada paylaşmak için açtık topiği..
öğrendikçe söyleyeceğiz..
herhalde düzenli olarak vermiyorlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…